Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΣΥΖΥΓΕ

Αγαπημένε μου σύζυγε.

Μετά από 10 χρονια, 3 μήνες και 16 ημέρες έγγαμου βίου, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να σου παρουσιάσω το σπίτι μας, γιατί πολλές φορές μου δίνεις την εντύπωση πως ζούμε σε διαφορετικό σπίτι, εάν όχι σε διαφορετικό πλανήτη.

Ας ξεκινήσουμε από το χωλ. Σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, διαθέτει μια τεράστια ντουλάπα η οποία είναι χωρισμένη στην μέση. Η μισή είναι παπουτσοθήκη, που η χρήση της - όπως μαρτυράει και το όνομά της - είναι για να βάζουμε τα παπούτσια μας,  ΜΕΣΑ σε αυτήν και όχι έξω από αυτήν.

Το δεύτερο μισό της ντουλάπας, έχει τέσσερα ράφια. Στο ένα από αυτά διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή από πετσέτες πολύ καλής ποιότητας (προίκα μου), που μπορείς να πάρεις και να σκουπίσεις το κορμί σου όταν παίρνεις το μπάνιο σου.  Όχι, δεν μπορώ να στην φέρνω εγώ την πετσέτα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που κάνεις μπάνιο, γιατί την ξέχασες!

Στο μπάνιο μας λοιπόν, έχουμε ένα καλάθι για τα άπλυτα ρούχα. Ένα ταπεινό καλάθι που βάζουμε ΜΕΣΑ τα άπλυτα ρούχα μας. Πρόσεξε: ΜΕΣΑ σε αυτό.  Όχι γύρω από αυτό, ούτε πάνω στο πλυντήριο. Η χρήση του είναι πολύ απλή.  Ανοίγεις το καπάκι, βάζεις μέσα τα ρούχα, κλείνεις το καπάκι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ακριβώς απέναντί του, βρίσκεται το πλυντήριο ρούχων το οποίο μας πήρε δώρο στον γάμο μας ο αδερφός μου. Η λειτουργία του δεν χρειάζεται γνώσεις πυρηνικής φυσικής και για να το χρησιμοποιήσεις δεν χρειάζεται ειδική άδεια. Απλά βάζεις απορρυπαντικό στην ειδική θήκη, γυρνάς ΕΝΑΝ διακόπτη, πατάς ΕΝΑ μόνο κουμπί και voila !!!!!!!!!! το πλυντήριο πλένει τα ρουχαλάκια σου και τα βγάζει καθαρά, απαλά και  μοσχοβολάνε πράσινο μήλο !

Επίσης, σε ενημερώνω ότι το μπάνιο μας διαθέτει μόνο μπανιέρα και όχι πισίνα. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν όποτε κάνεις μπανάκι δεν άφηνες μια λίμνη νερά στο πάτωμα, γιατί μπαίνω μετά εγώ, γλυστράω και καταλήγω άκομψα και χωρίς καθόλου χάρη ομολογώ, μέσα στη μπανιέρα με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω, σε μια εντελώς άβολη στάση και όχι τίποτε άλλο, θα φύγει από την θέση του ο χειρουργημένος μου σπόνδυλος και θα τρέχουμε. Οχι, για να μαζέψουμε τα νερά, δεν χρησιμοποιούμε ούτε τις πετσέτες, ούτε τα ρούχα μας. Διαθέτουμε ωραιότατο κουβά και σφουγγαρίστρα γι' αυτή τη δουλειά. Επίσης, θα το εκτιμούσα πολύ αν όταν κάνεις το μπανάκι σου, ανάψεις μετά το θερμοσίφωνα για να ξαναζεσταθεί το νερό, γιατί ομολογώ πως όσο καλό κι αν κάνει το παγωμένο νερό στην επιδερμίδα, εγώ προτιμώ το ζεστό νερό για να πλένομαι.

Η κουζίνα μας: Η κουζίνα μας έχει πολλά ντουλάπια. Σε ένα από αυτά έχουμε τα ποτήρια. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς, δεν θα σε υποχρεώσω να πίνεις νερό με την χούφτα, αλλά θα ήθελα αφού ξεδιψάσεις, να τα επιστρέφεις στον νεροχύτη και να μην τα αφήνεις σκόρπια σε όλο το σπίτι. Είναι επιβεβαιωμένο πως δεν γυρίζουν πίσω μόνα τους. Επίσης, έχουμε πιάτα, στα οποία μπορείς να βάζεις ότι θέλεις να φας, ειδικά εάν πρόκειται για φρυγανιές, μπισκότα, ψωμί γιατί όταν δεν το κάνεις αφήνεις πίσω σου ψίχουλα - ίχνη και σε διαβεβαιώ πως δεν θα σου χρειαστούν, δεν είσαι ο κοντορεβυθούλης. 

Μιας που βρισκόμαστε στην κουζίνα, η ηλεκτρική συσκευή με τα πολλά κουμπιά που έχει πάνω της συνήθως μια ή περισσότερες κατσαρόλες, χρησιμοποιείται ΚΑΙ για το ζέσταμα του φαγητού. Πρόσεξε: Όταν το φαγητό έχει ζεσταθεί αρκετά, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από το ζεστό μάτι, γιατί αν δεν το κάνεις, το φαγητό καίγεται και η κατσαρόλα δεν καθαρίζει ούτε αν την τρίψει ολόκληρο το Villabacho. Στο πλυντήριο πιάτων δεν θα επεκταθώ, είναι δύσκολη πίστα. Μου φτάνει να αφήνεις τα βρώμικα πιάτα στον νεροχύτη.

Τα ψίχουλα και οι χαρτοπετσέτες, δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας από το τραπέζι. Πρέπει κάποιος να τα μαζέψει. Το ίδιο ισχύει για τα χρησιμοποιημένα πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Τα σκουπίδια καλό είναι να τα πετάμε καθημερινά και όχι να μαζεύονται οι σακούλες για να τις πετάξουμε μια φορά την εβδομάδα.

Το ψυγείο και τα ντουλάπια δεν γεμίζουν από μόνα τους, νεράιδα και τζίνι δεν υπάρχουν, μην πιστεύεις σε βλακείες. Πρέπει κάποιος να αφιερώσει χρόνο, να σκεφτεί τι χρειάζεται το σπίτι και να πάει σe super market, μανάβη και χασάπη, να φορτωθεί σαν το συμπαθές παρεξηγημένο τετράποδο (ναι τον γάιδαρο εννοώ) και να τα φέρει σπίτι. Οχι, δεν είναι καθόλου ευχάριστη διαδικασία, δεν εννοούν αυτό όταν λένε "shopping therapy".  Οχι, δεν χρειάζεται να αγοράζεις την μεγαλύτερη συσκευασία σε κάθε είδος και θα το εκτιμούσα αν όταν επέστρεφες έφερνες τα πράγματα που σου έχω ζητήσει και όχι μόνο πατατάκια, κομπόστες και σοκολάτες.

Τα ρούχα, τα παιχνίδια των παιδιών, τα βιβλία και γενικά όλα τα αντικείμενα του σπιτιού, έχουν μια ακριβή θέση. Κάποια από αυτά, μπορείς κι εσύ να τα βάλεις στη θέση τους. Οχι, για τα ρούχα δεν είναι οι καρέκλες και τα κρεβάτια. Τα βρώμικα τα βάζουμε στο "καλάθι για τα άπλυτα" (βλέπε μπάνιο) και τα καθαρά στις ντουλάπες. Ναι, μπορείς να ζητήσεις από τα παιδιά να μαζέψουν τα δικά τους και να τους δείξεις πως να το κάνουν.

Πρέπει να ξέρεις λοιπόν,  πως και στο καλύτερο ξενοδοχείο αν πας, η κουζίνα κλείνει γύρω στις 10.00 το βράδυ. Το ίδιο περίπου ισχύει και για το σπίτι μας. Οχι, δεν μπορώ να φτιάξω μια μπυροποικιλία, ούτε ομελέτα, ούτε μακαρονάδα στις 11.15 μ.μ. που μου το ζητάς. Δεν έχει "γιατί;". Απλά δεν μπορώ! Αν θέλεις, μπορείς να παραγγείλεις από ένα ντελίβερι (προλαβαίνεις μέχρι τα μεσάνυχτα). Οι κατάλογοι βρίσκονται στην βιτρίνα στο χωλ, στο πρώτο συρτάρι. Μην ψάχνεις εκεί, στο πρώτο από πάνω εννοώ!

Όταν με ρωτάς "που είναι το ψαλιδάκι" και σου απαντάω "στην ντουλάπα στο δωμάτιό μας, στο αριστερό φύλλο, στο πάνω ράφι, μέσα στο ροζ τσαντάκι" τι δεν καταλαβαίνεις και δεν το βρίσκεις ;;;;

Αγάπη μου, όλα αυτά δεν στα λέω, ούτε γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος, ούτε γιατί η γκρίνια είναι στην φύση μου, ούτε γιατί έχω περίοδο! Απλά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!!!!!!!!!!!! 

Επίσης, στα λέω όλα αυτά, γιατί μεγαλώνουμε και έναν γιο, που καλό είναι να μάθει να κάνει κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι, γιατί διαφορετικά η νύφη μου θα με βρίζει !!!

Σε φιλώ με αγάπη,
η γυναίκα σου
 

91 σχόλια:

  1. χαχαχα καταπληκτικό!!Πες τα Μαρία μπράβο!!
    Σε αυτά τα θέματα,φταίμε εμείς να τα λέμε, είναι όλοι ίδιοι!! Καληνύχτα και κουράγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι ένα θα σου πω! Πρόσεχε! Πρόσεχε κορίτσι μου, πριν τον παντρευτείς, κάνε του φροντιστήριο γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις!
      αχχαχαχχχ

      Διαγραφή
    2. σε κατανοώ!! 4 χρόνια τον.."εκπαιδεύω" ελπίζω να μην χαλάσει μετά!! :) Θα διαβάσω όμως την ανάρτησή σου στην μητέρα μου που είναι ηρωϊδα!!

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω γελάσει ποτέ ξανά τόσο πολύ διαβάζοντας σε blog...Με πέθανες!!!!!!Βρε όλοι ίδιοι????????Αυτό το φέρε μου μια πετσέτα γιατί την ξέχασα,τα νερά,τα ρούχα...απαπα,δεν γίνετε κάποια σχέση θα έχουν οι δυό τους!!!
    Μου επιτρέπεις ν'αντιγράψω το κείμενο και να το στείλω αύριο πρωί πρωί στον άντρα μου με μέιλ?Θα χαρεί κι αυτός πολύ!!!!χαχαχαχαχαχαχα Είσαι απίστευτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρινή τώρα βρήκα χρόνο να ανοίξω να δω σχόλια. Φυσικά και μπορείς να του το στείλεις, αρκεί να μην του πεις πως το δημοσίευσα εγώ και μετά με κυνηγάει πως σου βάζω ιδέες!!!!!!!!!!!
      Να τους χαιρόμαστε βρε!

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχα!!!! δεν σχολιάζω, δεν σχολιάζω χαχαχαχα
    καλό σου βράδυ:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα αυτό που δεν σχολιάζεις είνα καλό;;;; Ή είσαι κι εσύ καμένη, ή του έχεις κάνει τα σεμινάρια που είπα και στην Κατερίνα και έχει στρώσει!!!!!!! Σου εύχομαι το δεύτερο!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  4. παρακαλω μια κοπια και για μενα!!! μα τοσο ιδιοι ολοι;το πιο οργανωμενο σωματειο σπασιμου νευρων συζυγων ειναι!!!μπα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Copy Paste ελεύθερα! Ετσι κι αλλιώς, όποιος άντρας και να το διαβάσει, κάπου θα βρει τον εαυτό του! Μπισκοτάκι μου !

      Διαγραφή
  5. ......εεε μας βλέπεις από κάπου;
    δεν εξηγείται αλλιώς.....!!!
    Πολύ γέλασα.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα να πω πως χαίρομαι που συμβαίνουν και σε άλλους αυτά, δεν θα το πω.... Απλά θα νιώσω λίγο συμπαράσταση αφού δεν συμβαίνουν μόνο σε εμένα.
      Φιλιά


      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Ολγάκι είχα γράψει κι άλλα, αλλά τα έσβησα γιατί ακόμα θα διαβάζατε. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινά. Θα του το δώσω να το διαβάσει και θα σας πω πόσο γέλασε κι εκείνος !!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Μαράκι τέλεια ανάρτηση!!! Πόσο τέλεια τα περιγράφεις... άντρες παιδί μου, άντρες! Αν πω οτι ο δικός μου δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις θα με πιστέψει κανείς;;; Αυτό το γράμμα μάλλον θα πρεπε να το στείλει αυτός σε μένα! Ντονκ! (Καλά ντε μη βαράτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Γεωργία! Το οτι πήρες το καλύτερο παιδί είναι γνωστό ακόμα και στην blogoσφαιρα! Φέρτον στο σπίτι να κάνει μαθήματα στον δικό μου και θα κεράσω ότι θέλετε!

      Διαγραφή
  8. χαχαχαχαχαχαχα.... δεν έχω λόγια!!! Ταυτίστηκα, το στέλνω στον άντρα μου, καταπληκτική περιγραφή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη κι εσείς; Για στείλτο και πες μας μετά τι σου απάντησε. Παρακαλώ, αν με βρίζει, πες το μου με τρόπο!!!!! Φιλιαααααααααα

      Διαγραφή
  9. Θέλει τέχνη να γράψεις τόσο διασκεδαστικά κάτι όχι και τόσο ευχάριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ινα μου, δεν τα λέω πάντα τόσο χαριτωμένα!!! Απλά μερικές φορές πρέπει να τα παίρνεις και λίγο στην πλάκα, γιατί αλλιώς πέφτουν και σε πλακώνουν!

      Διαγραφή
  10. Χαχαχα! Το παίρνω όπως είναι και πάω να του το στείλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! Και τέταρτος σύζυγος που θα το παραλάβει. Μην με πάρουν όλοι μαζί με τις πέτρες ε;;;; Βέρα μην με μαρτυρήσεις! Δείξτου το αλλά μην του πεις πως το έγραψα εγώ, θα μου στείλει κανέναν ιο στο blog!

      Διαγραφή
  11. Κοιτα να δεις που το μόνο το οποιο πρεπει να αλλαξω είναι οτι έχουμε δύο γιους. Ειχα αρχισει να ανησυχω οτι ειχα γραψει εγω αυτην την ανάρτηση.Εκτυπωνω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ εγώ που έχω και την κόρη και πρέπει να της μάθω να ζητάει και λίγη βοήθεια και να μην κάνει την ηρωίδα;;;;; Τι να κάνω;;;;;
      Εκτύπωσε εσύ, μην ενοχλείσαι από εμένα, παραμιλάω.......
      Φιλιά Μαράκι!

      Διαγραφή
  12. Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες αναρτήσεις σου! Γέλασα με τη ψυχή μου! Αναρωτιέμαι ποια είναι η απάντηση του παραλήπτη...
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν τα έγραψα όλα! Θα ακολουθήσει και συνέχεια! Την ανάρτηση την έγραψα χθες το βράδυ, την ώρα που ο ύποπτος κοιμόταν (μπρούμητα νομίζω) και δεν την έχει δει. Θα του το δείξω σήμερα και θα σας πω!
      Φιλιά πολλά - πολλά!

      Διαγραφή
    2. Εγώ παντως τον έβαλα και το διαβασε. Εσκασε στα γέλια. Ταυτιστικε με ορισμενα. Την μπανιερα μου την χρεωσε (και εχει και δικιο) αλλα στο τελος μας ειπε και γκρινιαρες! Δεν ιδρωνει παιδι μου το αυτι τους!

      Διαγραφή
  13. Εμείς δηλαδή που είμαστε παντρεμένοι μόνο 5 μήνες και τον κοροϊδεύω ότι ζει σε άλλο σπίτι αφού δε ξέρει πού είναι τί, έχω να ζήσω πολλά ακόμα ε;
    Τέλεια ανάρτηση!!! Έστειλα ήδη το link στο τρελό μου αγόρι!!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 μήνες;;;;; Καλέ εσείς είσαστε τρυφερούδια! Μα κι εσύ, θέλεις να μάθει μέσα σε 5 μήνες που είναι τι μέσα σε ένα ολόκληρο σπίτι; Τι είναι ο άνθρωπος; GPS νομίζεις ότι είναι; Φιλιά τρελόπαιδα!

      Διαγραφή
  14. εισαι θεαααααααα!!!!!!γελασα με την ψυχη μου!!!βεβαια αντιμετωπιζω κι εγω καποια τετοια θεματακια,λες να του ετοιμασω κι εγω οδηγιες χρησεις;;φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σας έκανα να γελάσετε ...... Έτσι είναι, πρέπει να το διασκεδάζουμε κάποιες φορές! Φυσικά και να του δώσεις οδηγίες. Το αν θα τις ακολουθήσει είναι ένα άλλο θέμα βέβαια......

      Διαγραφή
    2. Εγω ειχα αναρτησει τις δικιες μου οδηγιες στο ψυγειο αλλα δεν ειδα προκοπη!Μονο τις τελευταιες δυο μερες αλλα δεν ξερω ποσο θα κρατησει το ονειρο και το μαζεμενο σπιτι ταυτοχρονα!

      Διαγραφή
  15. astroneraidoula που ξέρεις τον άντρα μου???????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού όλοι ή σχεδόν όλοι βγαίνουν από το ίδιο καλούπι! Το νου σας αγορομαμάδες (κι εγώ μέσα)! Το νου σας μην μεγαλώσουμε ρεμάλια !

      Διαγραφή
  16. αχααχαχαχαχαχαχα τέλεια ανάρτηση και με απόλυτο σεβασμό όπως πρέπει!! πολύ την χάρηκα!!

    Δυστυχώς μερικοί άντρες έχουν μάθει οτι υπάρχει νεράιδα (την κακιά μάγισσα που λέμε εμείς οταν τους παντρευόμαστε) η οποία όσο μεγαλώνουν τρέχουν ξοπίσω τους και συγυρίζουν!! Πρόσεχε σε παρακαλώ μην καταλήξεις και εσύ κακιά μάγισσα!! (αν και δεν το νομίζω μετά απο όσα διάβασα)

    Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα, όταν ήμασταν νιόπαντροι, είχα χαλάσει την πιάτσα και του έφτιαχνα μιλκσέηκ και φρουτοσαλάτες (μην κα χάσει καμία βιταμίνη το μανάρι μου!) και ποικιλίες ότι ώρα μου το ζητούσε. Τώρα πια δέχομαι παραγγελίες μέχρι τις 9.00 και αυτές περιορίζονται σε τοστ ή ζέσταμα του μεσημεριανού φαγητού. Αυτά!

      Διαγραφή
  17. Το ποσο γελασα δεν λεγεται!!!
    Τα παιδια μου νομιζαν οτι κλαιω ,δεν μπορουσα να κρατηθω με τιποτα.Τελεια περιγραφη!!!!
    Ειδικα εκει με το ψαλιδακι και το οτι δεν μαγειρευω μετα τις 10.
    αχ ακομα δεν μπορω να συνελθω..
    Πολυ ωραιο πραγματικα μπραβο!!!
    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Άννα! Πολύ χαίρομαι που μοιράζω χαρά στον κόσμο και τον κάνω να γελάει!!!!! Με ρε παιδί μου δεν το αντέχω. Δηλαδή να του το κάνεις εντελώς νιανιά που είναι αυτό που ψάχνει και πάλι να μην το βρίσκει! Αμάν!

      Διαγραφή
  18. χαχαχαχα!! τι ωραία που τα λες Μαράκι μου!! Αν και στην περίπτωσή μας δεν ταιριάζουν γιατί ο αντρούλης μου είναι της τάξης και της καθαριότητας - με εξαίρεση ίσως αυτό με το "ψαλιδάκι" χεχε..Πάντως αυτά μου θυμίζουν το μπαμπά μου!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίδα, κάνε τον σταυρό σου και ευχαρίστησε τον Θεό, την τύχη ή όποιον άλλον σου έστειλε αυτόν τον άνθρωπο! Έτσι και μιας καλής μου φίλης ο άντρας (καλή τους ώρα των παιδιών), είναι πολύ τακτικός. Οσο για το οτι αυτά σου θυμίζουν τον μπαμπά σου, μάλλον πρέπει να πάω σε ψυχολόγο να μου εξηγήσει, γιατί πήγα και βρήκα και παντρεύτηκα έναν άντρα που σε ορισμένα πράγματα μοιάζει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ στον μπαμπά μου! 40 χρόνια στο ίδιο σπίτι και δεν ξέρει που είναι οι πετσέτες! Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

      Διαγραφή
  19. Κλαιω!!!Και πιο πολύ κλαίω επειδή ολα αυτά που περιγράφεις για τον άντρα σου τα κάνω εγώ!! Και μου φαίνονται τόσα μικρά, αλλά ο άντρας μου όλο μου γκρινιάζει!!! Τωρα επειδη είμαι έγκυος δε μου λέει τίποτα!! Αλλά με τα νερά του μπάνιου τον βγάζω έξω απο τα ρούχα του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να μην τα κάνει όλα αυτά ένας άντρας, μου έρχεται δύσκολο αλλά θα το καταπιώ! Το να τα κάνει όμως η γυναίκα και να γκρινιάζει ο άντρας, πρέπει να καταγραφεί στις σπάνιες περιπτώσεις! Με το καλό το νινάκι σας!

      Διαγραφή
  20. Απλά συγκλονιστικό!!! Είσαι απίστευτη! Καλό κουράγιο και...καλά ξεμπερδέματα!Φανταστικό κείμενο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην ξεμπερδέψω! Αλλά τουλάχιστον σας έκανα να γελάσετε εεε;;;;

      Διαγραφή
  21. Χαχαχα! Είσαι φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχα! Τελικά ισχύει το οι άντρες είναι από τον Άρη, οι γυναίκες από την Αφροδίτη, έτσι; Χαχαχα! Φοβερή! Φοβερή!
    Να σου πω, ο άντρας σου το διάβασε;

    Χαχαχα!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσπα μου φυσικά και ισχύει, δεν βγήκε τυχαία. Μερικές φορές σπάω πλάκα να τον βλέπω να "μαζεύει" το παιδικό δωμάτιο, όπου στοιβάζει τα ΠΑΝΤΑ πάνω στα κρεβάτια των παιδιών (ρούχα σιδερωμένα, ρούχα άπλυτα, κάλτσες, παιχνίδια, παραμύθια κ.λπ.) και μετά καμαρώνει !!!! Δεν το διάβασε ακόμα, λέω να του το δείξω το βράδυ!
      Φιλιά σε εσένα και το κουκλίνι σου!

      Διαγραφή
  22. Μαρακι ξεχασα πριν να σου γραψω οτι περιμενω με ανυπομονησια την συνεχεια αλλα και τις εντυπωσεις του αντρα σου....Φανταζομαι πολυ γελιο.......
    Τα παιδια μου δε επειδη γελουσα οντως με κλαματα ηρθαν πανικοβλητα,γιατι νομιζαν κατι ειχα παθει.Ελεγα δε ''θεε μου δεν αντεχω αλλο΄΄
    χαχαχαχαχα

    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνέχεια γράφεται...... Ο σύζυγος διάβασε τις 2-3 πρώτες προτάσεις, γέλασε και μου είπε πως τον αδικώ, αφού κάθε Σάββατο βάζει σκούπα και πετάει τα σκουπίδια. Μετά μου ζήτησε να το σβήσω γιατί τον συκοφαντώ! αχαχχαχαχχ

      Διαγραφή
  23. Χαχαχα γέλασα πάρα πολύ. Σχεδόν φωτοτυπία οι άντρες. Ο δικός μου κάνει πολλά στο σπίτι αλλά κάτι παπούτσια και κάτι ψαλιδάκια πάλι δεν υπάρχει τρόπος να τα βρει ή να τα βάλει στη θέση τους. χιχιχι
    να σαι καλά και υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή..... υπομονή...... Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Έχει περάσει κι ένας χρόνος από τότε που τον πήρα και έχει λήξει και η εγγύηση, δεν επιστρέφεται!!!!

      Διαγραφή
  24. Απίστευτα αληθινό και σούπερ επίκαιρο! Πατάμε πόδι για to see white day, at last!! Είμαι μαζί σου! Σε φιλώ σταυρωτά, συνομωτικά και επαναστατικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Marron. Α εσύ το λες επειδή πλησιάζει η γιορτή της γυναίκας; Αχ γυναίκες όλου του κόσμου ενωθείτε! Φιλιά πολλά πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  25. Να τους μαζέψουμε όλους να τους κάνουμε ένα σεμινάριο οικοκυρικής να μας κοστίσει και φθηνότερα???
    Αχ Μαράκι μου να είσαι καλά, γέλασα σήμερα που δεν είχα τα κέφια μου. Ξανάζησα στιγμές της καθημερινότητάς μου!
    Τι να πρωτοσχολιάσω...ζούμε σε παράλληλο σύμπαν:)
    Tα πεταμένα άπλυτα, τα ποτήρια εδώ και εκεί, τη λίστα σούπερ μάρκετ, το μπάνιο πεδίο μάχης, το ψαλιδάκι στο ντουλάπι μέσα στο ροζ τσαντάκι που δεν βρίσκει!
    Υποκλίνομαι και προφανώς και όλες οι φίλες παραπάνω που ταυτίστηκαν μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είναι απίστευτοι; Μόνο GPS που δεν του δίνω μέσα στο σπίτι για να βρίσκει ότι χρειάζεται! Αχ τι να κάνω που του έχω αδυναμία και δεν μπορώ να του κρατήσω κακία! Δημητρούλα χαίρομαι που σου έφτιαξα το κέφι! Είδες τι κάνουν οι φίλες;

      Διαγραφή
  26. Θα το εκτυπώσω και θα του το κολλήσω στο ψυγείο! Δεν είμαι μόνο εγώ λοιπόν που γκρινιάζω!
    Venceremos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρη πως δεν είσαι η μόνη! Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουν! Έγώ λέω να κάνω για καμιά εβδομάδα απεργία να δει την γλύκα!

      Διαγραφή
    2. Δεν θα συμβουλευα την απεργια! Ξερεις πως θα δειχνει το σπιτι μετα;Και φυσικα εσυ θα το μαζεψεις!

      Διαγραφή

  27. Όπως λέει και μια Γερμανίδα φίλη μου: "Έχω τη δύναμη να τον περιμένω να κάνει τις δουλειές που του αναλογούν!" Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, αλλά αυτό εφαρμόζεται σε ορισμένα μόνο πράγματα. Έχω αφήσει ας πούμε για μια εβδομάδα τα σκουπίδια στο μπαλκόνι και μετά μάζευε και πέταγε σακούλες για κανένα μισάωρο. Αλλά τα νερά στο μπάνιο δεν μπορώ να τα αφήσω, γιατί φοβάμαι μην γλυστρίσω ή μην γλυστρίσουν τα παιδιά. Τα ψίχουλα στο τραπέζι δεν μπορώ να τα αφήσω, γιατί θα πέσουν στο πάτωμα και θα μας φάνε τα μερμήγκια! Ουφ!

      Διαγραφή
  28. Κανείς δεν τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς; Ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι σίγουρος πως όοοοολα αυτά θα τα κάνει κάποιος άλλος αντί για εκείνον; Μην είσαι και τόσο σίγουρος..... Αν εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία μπράβο σου! Είναι σημαντικό να σκέφτεσαι τον άνθρωπο με τον οποίον συγκατοικείς (και υποτίθεται τον αγαπάς)και να θες να τον βοηθήσεις.

      Διαγραφή
  29. Συγχαρητήρια για το κείμενό σου!!!!Είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι!!!!Χθές το έδωσα στον σύζυγό μου να το διαβάσει!Γέλασε μεν αλλά συγκρατημένα!!!Όταν τελείωσε μου είπε οτι θα γράψει και σε με΄να ένα γράμμα χαχαχα!!!Πάντως η περίπτωση με το θερμοσίφωνο είναι πάγια τακτική μου, για το λόγο αυτό δεν με αφήνουν να κάνω μπάνιο πρώτη.Πάντα τελευταία!!Άν δεν τελειώσει το ζεστό νερό δεν βγαίνω από μέσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχαχαχα εγω ΑΠΟΛΑΥΣΑ τούτη την ανάρτηση,δεν έχω όμως την ίδια άποψη για τον άμεσα ενδιαφερόμενο...μα τόσο ίδιοι όλοι!!!! Δε φταίνε όμως αυτή κουκλίτσα μου αλλά εμείς που δείχνουμε εξ αρχής υποτελείς τους και τους αλλάζουμε και τις καλές συνήθειες που είχαν πριν τη γνωριμία μας(αυτό έπαθα εγω). Τώρα που πάψαμε εμείς νάμαστε οι δουλάρες,αντε να τους πείσεις
    ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ συντρόφισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλώς σε βρήκα... λάτρεψα το μπλογκοσπιτάκι σου αμέσως μόλις διάβασα 2-3 αναρτήσεις σου... Μπράβο!! Θα τα λέμε!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απολαυστική ανάρτηση! Με έκανες και γέλασα. Ο δικός μου πολύ καλύτερα τα πάει δεν λέω. Αλλά η προτελευταία παράγραφος είναι τέλεια και του κολλάει γάντι!
    kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σχολιαζει η μαμα της οικογενειας!Ολοι ιδιοι αγαπη μου!!!!Ολοι ομως!!!Καλως σε βρηκα!!!και καλως σας βρηκα όλους!!!Υπεροχη αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαχαχα γέλασα! Πολύ αστείος ο τρόπος με τον οποίο τα ανάλυσες όλα! Δυστυχώς η πλειοψηφία των αντρών είναι έτσι...άντρες, οι λατρεμένοι γιοι των μανάδων, τα καμάρια τους! Αν προσπαθούσαν λίγο παραπάνω να τους μάθουν τρόπους συμπεριφοράς και κανόνες κοινής συμβίωσης με το αντίθετο φύλο, δεν θα υποφέραμε τόσο! Αχ καλά κάνω λοιπόν και γίνομαι ψείρας ή και υποχόνδρια με τα μικρά μου! Από μωρά πρέπει να μαθαίνουν...τουλάχιστον θα με ευγνωμονούν οι νύφες μου! Τώρα αν εγώ σας πω ότι ο δικός μου άντρας διαφέρει θα με πιστέψετε? Μαράκι, σε κανένα από όσα προ ανέφερες δεν ταυτίζεται...τίποτα λέω! Μάλλον πρέπει να ευχαριστήσω την πεθερά μου για τον γιο που μεγάλωσε? Ω ναι, ευχαριστώ! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φίλη μου απλά κλαίω από τα γέλια και αναρωτιέμαι πόσες φορές ακόμη θα επιβεβαιωθεί ότι είναι όλοι ίδιοι.......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φοβερό κείμενο!!! Είχες τρελή έμπνευση! Όσο για τη νύφη σου να της δείξεις την ανάρτηση αυτή όταν με το καλό....
    Καλή χρονιά, με υγεία, φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα ήθελα να απαντήσω ακριβώς σε όλα Μαρία μου αλλά θα γίνει βαρετό το γράμμα μου σαν το δικό σου. Περιληπτικά όμως σου λέω τα εξής:
    Όσο καιρό είμαστε παντρεμένοι βλέπω το πλάσμα που αγάπησα να μεταλλάσσετε σε ένα MP3 Player γκρίνιας, έχει πολλά Tracks μέσα και κάθε φορά λες και από ένα διαφορετικό.
    Τώρα τα είπες όλα μαζί και μπράβο σου που τα ξέρεις απέξω.
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ (και απ΄οτι φαίνεται) ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ.
    Μάθε επιτέλους ότι δεν πρόκειται να κάνω τίποτα από αυτά που μου λες για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι ότι με μεγάλωσε μια μάνα που ήταν σαν κι εσένα.
    Μου έφερνε τα πάντα στον καναπέ,
    μου μάζευε τα ρούχα,
    μου σφουγγάριζε το μπάνιο,
    σκούπιζε τα ψίχουλα από κάτω,
    μου έφτιαχνε φαγητό ότι ώρα γούσταρα και
    όταν φώναζα "ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΑΚΙ;" έκανε το σπίτι άνω κάτω για να μου το βρει.

    ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;
    Είναι ο τρόπος που μεγαλώνεις κι εσύ το παιδί μας αγάπη μου.
    Κάθε φορά που σου λέω άφησέ τον εκεί , μην τον κακομαθαίνεις και μου απαντάς: "ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ" τι νομίζεις ότι κάνεις;
    Κατασκευάζεις ακόμα έναν άντρα σαν και αυτόν που λες πως σε κουράζει.
    Η νύφη σου λοιπόν θα σε βρίζει αγάπη μου γλυκιά ...
    κι επειδή θα έχει βάλει τον γιο μας στο βρακί της θα σε βρίζει και αυτός ...
    κι επειδή μου τα κάνεις μελιτζάνες με την γκρίνια σου θα σε βρίζω και εγώ
    Κάνε τώρα μπανάκι στην αλήθεια που σε έλουσε με κρύο νερό και βγάλε το σκασμό επιτέλους.
    Ο άντρας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Τόλη, θέλω να σε ρωτήσω κάτι..... Το "χοντρή" από που το κατάλαβες;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Και για ολα αυτα πρεπει να περιφανεύεσαι? Τα λαθη των προηγουμενων γενιων θα τα μεταβιβασουμε και στις επομενες γενιες και θα συνεχισουμε να μεγαλωνουμε αναισθητους αντρες που για τα παντα τρεχουν στη μανουλα τους. Και οσο για το χοντρη πιο προβλημα έχεις ακριβως ΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ και δεν το ξερω ή σε έχρησε κανεις πλαστιγγα και μπορεις να ζυγιζεις την ανθρωπινη αξιοπρεπεια με τα κιλα που εχει ο καθενας; Επιτελους η γυναικα δεν ειναι δουλα και αυτη την μεγαλωσε καποια μανα και την ειχε πριγκιπισσα και της τα ειχε ολα στο χερι. Και το βρηκαμε τωρα μην σας κανει κανεις μια παρατηρηση αμεσως "μας τα πρηξες, ολο γκρινια εισαι, μας τα κανες τσουρεκια...και αλλα πολλα ευφυη που μονο εσεις οι αντρες ξερετε. Και για να εχουμε καλο ερωτημα τη μανουλα σου την ρωτησες ποτε αν εχει παραπονο απο τον πατερα σου ή ακομα και απο σενα αλλα πως να στο πει μη θυμωσει ο κανακαρης. σα δεν ντρεπομαστε λεω εγω καλυτερα και να μαθουμε να εκτιμαμαι, να σεβομαστε και να αγαπαμε τον συμβιο μας.

      Μια καμμενη

      Διαγραφή
  38. Δεν είμαι άντρας της αλλά ταίριαζε χααχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γέλασα τοοοοσο!!! Μα πόσο αληθινό και τραγελαφικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αν βάζει σκούπα κάθε Σάββατο και πετάει σκουπίδια, τότε σίγουρα τον αδικείς το σύζυγο, υπάρχουν πολύ χειρότερες περιπτώσεις, να μην κάνουν απολύτως τίποτα και να δημιουργούν στο δευτερόλεπτο ένα κάρο δουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........