Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

LOVE IS IN THE AIR !!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, ναι το ξέρω, είναι μια αμερικανιά, μια χαζή γιορτή, η χαρά του ανθοπώλη και του ζαχαροπλάστη, και όποιος είναι ερωτευμένος γιορτάζει όλον τον χρόνο και όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου κ.λπ κ.λπ κ.λπ, αλλά έτσι θα περάσει; Ούτε ένα τραγουδάκι;;;;;;








Και ένα ελληνικό:



 Happy Valentines Day boys and girls!


 

11 σχόλια:

  1. δεν πειραζει, ας πουλησουν λιγο και ο ζαχαροπλαστης και ο ανθοπωλης, ας τονωθει η αγορα (οσο μπορει...)και ας απολαυσουμε τα τραγουδια που προτεινεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, έτσι, τι μόνο χαράτσια θα πληρώνουμε; Το πρόβλημά μου είναι, πως συνήθως ο σύζυγος αγοράζει τούρτα σε σχήμα καρδούλα και εγώ δεν τρώω τούρτες, οπότε την τρώει όλη μόνος του! Αλλά θα μου πεις γαλακτομπούρεκο σε σχήμα καρδούλα γίνεται; Δεν γίνεται! (αν έχετε δει που θενά, παρακαλώ ενημερώστε με!).
      Φιλάκια και καρδούλες!

      Διαγραφή
  2. Και γιατί να δικαιολογηθώ? Μήπως και δεν με πούν "ποιοτικιά"? Και βέβαια θα γιορτάσουμε με τυμπανοκρουσίες, και μέχερι εκεί που το σηκώνει η τσέπη μας! Καλά να περάσεις και γιατί να το κρύψομεν? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα πια, όλοι το παίζουν υπεράνω........ Ζήτω ο Αγιος Βαλεντίνος, ζήτω οι καρδούλες,ζήτω τα αρκουδάκια, ζήτω τα σοκολατάκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία! Είσαι ρομαντικούλα και εσύ, το έχω καταλάβει :) Μόνο και μόνο το nickname σου, το προδίδει :)

    Χρόνια σου πολλά και να είσαι πάντα ευτυχισμένη και ερωτευμένη και να τραγουδάς τον έρωτα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτός ο ρομαντισμός θα με φάνει εμένα, το ξέρω.... Χρόνια μας Πολλά και οι έρωτές μας (άντρες, παιδιά, ασχολίες, μουσική κ.λπ.) να μας δίνουν έμπνευση για ζωή και .... blogging.
      Φιλιά στην Δάειρα.

      Διαγραφή
    2. Ρομαντική δεν θα σε έλεγα Μαράκι (εκ πρώτης όψεως...ως Ταυρίνα που είσαι) αλλά τελικά, μέσα από το blog σου, βγάζεις μια νότα γλυκιά και ζουζουζιάρικη!!! Μας αφιερώνεις και τραγουδάκια!!! Τι άλλο να ζητήσουμε???
      Επιλέγω φυσικά KISS γιατί είμαι αλάνι αλλά μετά θέλω και λίγο Brayn Adams για να στρώσω:)
      Χρόνια μας πολλά κοριτσόπουλα τρελά και αλανιάρικα!!!
      Έτσι σας θέλω, ερωτιάρες και τσαχπίνες!!!!

      Διαγραφή
    3. Μπα Δημητρούλα, ψοφάω για ρομάντζο, λουλούδια και αστέρια. Μάλλον επειδή ο άντρας μου δεν είναι καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ ρομαντικός, μου χτυπάει σύνδρομο στέρησης και αν τώρα που θα πάω σπίτι δεν μου έχει φέρει ούτε μια σοκολάτα από το περίπτερο, θα γκρινιάξω! Χρόνια πολλά κι αγαπησιάρικα!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Τι τρελλά πάρτι έχουμε κάνει με αυτά τα τραγούδια.... Τα λατρεύω!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  5. Άσε τι μου θύμισες, Μαράκι!! Κλείνω τα μάτια και ταξιδεύω στο χρόνο... Φιλάκια πολλά και ... χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........