Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ !


Μιας και σιγά - σιγά αρχίζει η εποχή της ανανέωσης, αποφάσισα να κάνω και στο blog μια ανακαίνιση. Έτσι σκέφτηκα να σας παρουσιάζω τα παραμύθια που διαβάζουμε σε διαφορετική σελίδα, για να μπορείτε να βρίσκετε συγκεντρωμένα. Έτσι, τα παραμύθια μας θα τα βρίσκετε πια εδώ.
Σήμερα διαβάσαμε τον ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗ του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Τις περιπέτειες του τριγωνοψαρούλη μπορείτε να τις βρείτε σε 6 βιβλία για μεγαλύτερα παιδιά και σε κάποια άλλα για μικρότερα, όπως και σε ένα που το παιδί συμμετέχει στην ... συγγραφή της ιστορίας κι έτσι κάθε παιδί έχει την ιστορία με το δικό του τέλος!
Υπέροχα βιβλία, με δυνατά μηνύματα για τα παιδιά μας και πολύ σημαντικό για εμένα με Έλληνα μπαμπά, τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο. Από τα πολύ αγαπημένα βιβλία των παιδιών μου.
Ο Τριγωνοψαρούλης
Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Εκδόσεις "Πατάκη"

3 σχόλια:

  1. υπαρχει τιποτα πιο ωραιο απ΄το να διαβαζεις μαζι με το παιδι σου παραμυθια;το συγκεκριμενο το εχω υπ'οψην αλλα ακομα δεν το εχουμε διαβασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα μεγάλη μορφή ο Τριγωνοψαρούλης. Ένα γενναίο, πανέξυπνο και μεγαλόψυχο ψαράκι, εντελώς διαφορετικό από τα άλλα. Θα το λατρέψετε!

      Διαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........