Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Από το ημερολόγιο μιας blogger.....

Αγαπημένο μου ημερολόγιο.

Ημέρα: .... Διάλεξε μια, όποια θέλεις... Το ίδιο κάνει....
Ώρα: Βραδυνή, ας πούμε γύρω στις 10.30...
Τοποθεσία: ΣΠΙΤΙ. Πιο συγκεκριμένα, στο χωλ... Ακόμα πιο συγκεκριμένα ... μπροστά στη οθόνη του υπολογιστή μου!

Τα παιδιά έχουν κοιμηθεί, τα τηλέφωνα έχουν σταματήσει να χτυπούν, ο σύζυγος έχει κάνει κατάληψη στην τηλεόραση... Βλέπει ή κάποια εκπομπή με θέμα την ελληνική γλώσσα, ή κάποια άλλη με θέμα την κρίση, τις τράπεζες και τις οφειλές (και μετά αναρωτιέται γιατί βλέπει εφιάλτες....) 

Οι δουλειές του σπιτιού έχουν για σήμερα τελειώσει. Ότι έπλυνα - έπλυνα, ότι σιδέρωσα - σιδέρωσα, ότι μάζεψα - μάζεψα! Τώρα είναι η δική μου ώρα!

Μπαίνω στο blog μου, βλέπω τα σχόλια των τελευταίων αναρτήσεων... Ανάλογα με το ποιος έχει σχολιάσει, γελάω, χαμογελάω, βουρκώνω .... Απαντώ σε κάποιους, αφήνω κάποιους άλλους για αργότερα...

Κοιτώ τις μισογραμμένες αναρτήσεις στο πρόχειρο... Συμπληρώνω λίγες λέξεις στην μια, διαγράφω εντελώς μια άλλη, αρχίζω μια τρίτη και την αφήνω κι αυτή μισή! Μμμμ σκέφτομαι, έχει περάσει καιρός που έκανα αλλαγές εδώ.... Μήπως να άλλαζα κάτι; Μήπως να έβαζα ένα gadgeτάκι; Ένα ρολόι, μια φωτογραφία, το banner ενός φιλικού blog.... Μήπως να αλλάξω και φόντο; Έχω αφήσει το ίδιο εδώ και δυο ολόκληρους μήνες, το βαρέθηκα !

Ο αυχένας μου έχει αρχίσει να πονάει.... τι ώρα έχει πάει; 11.30. Μισή ωρίτσα ακόμα και θα πάω για ύπνο. Σήμερα θα κοιμηθώ νωρίς...

Αρχίζω να κάνω επισκέψεις στα blogs που παρακολουθώ... Πρώτα πηγαίνω στα σπιτάκια των φίλων μου..... Πάλι γελάω - χαμογελάω - βουρκώνω.... Αρχίζω με εκείνα που οι φίλοι μου γράφουν τις σκέψεις τους, τις στιγμές τους, τους φόβους τους, τις ατάκες των παιδιών τους.... Τους γράφω λίγες λέξεις, είτε απλά για να ξέρουν πως πέρασα, είτε για να πω κάτι πιο ουσιαστικό...ή μόνο για να στείλω ένα φιλί και μια αγκαλιά... Αν δω κάποιο σχόλιο που μου τραβήξει την προσοχή, μπαίνω να δω ποιος το έχει γράψει, εάν έχει δικό του blog και αν μου αρέσει το βάζω στην λίστα των αγαπημένων ...

Η ώρα έχει πάει μεσάνυχτα.... Διψάω.... Να πάω να πιω νερό;;; Μπααα βαριέμαι να σηκωθώ, θα πιω ΟΤΑΝ σηκωθώ.... Δεν θα κάτσω πολύ ακόμα, να μόνο να δω τα blogs με τις κατασκευές, τις συνταγές και τα εργόχειρα.

Και χαζεύω σπιτάκια, κουτάκια, τσαντάκια και άλλα πολλά -άκια, κάνω copy-paste συνταγές, θαυμάζω τούρτες και πάρτυ γενεθλίων και προσπαθώ να καταλάβω περίτεχνα σχέδια για σταυροβελονιά και βελονάκι.

Κρυώνω λιγάκι, μάλλον είναι από την κούραση. Εμ από τις 6.30 το πρωί ξύπνια, έχει πάει 01.00 μετά τα μεσάνυχτα. Μήπως να πάω για ύπνο;;;; Σε 5 λεπτά θα παώ, μόνο να απαντήσω στα τελευταία e-mail, να σβήσω και τα διαφημιστικά που ήρθαν (μα που με βρήκαν και μου στέλνουν μηνύματα από το Αnimal ήθελα να ήξερα;;;; Να είχα και γάτα ή σκύλο πάει στα κομμάτια, ούτε χρυσόψαρο δέν έχουμε....)

Βλέπω για μια τελευταία φορά 1-2 blogs που γράφουν φίλοι μου .....

Τα πόδια μου έχουν παγώσει, τα δάχτυλά μου μπερδεύουν τα πλήκτρα, ο αυχένας μου δεν λυγίζει πια... Νομίζω πως πρέπει να κάνω shut down πια..... Σήκω Μαρία από την καρέκλα, ξεκόλλα....Τα μάτια σου κλείνουν....Το πρωί θα σέρνεσαι !!!!!

Καληνύχτα blogoγειτονιά.... Καλό ξημέρωμα...

Αφιερωμένο σε όλα τα blogoφιλαράκια που ξενυχτάνε!






18 σχόλια:

  1. Μαρία μου μπλοκάρουμε για να ξεμπλοκάρουμε που λέει και η Ασπασία μας!! Μ'αρέσει πολύ το χιούμορ σου εκεί με το χρυσόψαρο..! :) Καληνύχτα όνειρα γλυκά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το λες πάω κι εγώ για ύπνο... γιατί από το κρυουλάκι τρέχει και η μύτη μου,χιχι!!! Καληνύχτα Μαράκι. Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα νυχτοπούλια μαζεμένα!!! Καληνύχτα Μαρία μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι ωραία τα περιέγραψες, Μαράκι! Μια από τα ίδια κι εγώ :) Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάζομαι πως οι περισσότερες διαβάσαμε τα του εαυτού μας χαχαχαχα
    Καλό ξημέρωμα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ, έτσι γρήγορα περνάει η ώρα όταν είσαι μπροστά στον υπολογιστή και θες να δεις και κάτι ακόμα, και άλλο λίγο, και μια τελευταία ματιά... :-)
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι γ@μάτη ρε! Η παρέα μας έχει τα πιο τρελιάρικα κορίτσια! Κοίτα ανάρτηση που έκανες! Είσαι φοβερή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσωπικά με κάλυψες πλήρως!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχα, εδώ κουκουβάγια χαιρετά νυχτερίδα! Να και το animal που έψαχνες..χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχαχα! Τι να πω! Τα είπαν οι άλλες χαντρούλες και γέλασα πολύ! Απίθανη ανάρτηση :)
    Άντε, πήγαινε για νανάκια. Ο Μορφέας σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα κορίτσι...Κάπως έτσι ξενυχτάμε κι εμείς!! Καλό Σαββατοκύριακο!! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θα τα γράφαμε καλύτερα!

    Χαιρόμαστε που σε βρήκαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και νόμιζα πως είμαι η μόνη που παρασύρομαι απο τον έρωτα της μπλογκόσφαιρας κ ούτε για νερό δεν πάω ή κ@τούρημα!!! Είμαστε τρελές παιδί μου οι μαμαδομπλόγκερς! Ξενυχτάμε με λαχτάρα φυσικά κ την άλλη μέρα που είμαστε κομμάτια μουρμουράμε γιατί παρασυρθήκαμε πάλι κι όταν έρθει το βράδι, πάλι τα ίδια θα κάνουμε:))) μα είναι ωραία στη μπλογκόσφαιρα Μαράκιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ το κάνω ανάποδα. Πολλοι σήμερα θα δουν οτι μια τρελη τους απάντησε στις 5 το πρωί. Αλλωστε και τα χρονια πολλά τετοια ώρα δεν στα εστειλά; Τι με εχει πιασει δεν ξερω.Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........