Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

O Αγιος Βασίλης κάνει υπερωρίες !!!!!

Εκεί που την προηγούμενη εβδομάδα είχα εξαφανιστεί, να τώρα τρεις αναρτήσεις μαζεμένες και να περιμένετε κι άλλη !
 
Αυτή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βασίλη, που μπορεί τα Χριστούγεννα να του δώσαμε ρεπό, για την Πρωτοχρονιά όμως θα τον βάλουμε να δουλέψει υπερωρίες!
 
Έτσι, σήμερα, πήρα μαζί μου στο γραφείο τα γράμματα που έγραψαν τα παιδιά στον αγαπητό, χαμογελαστό, χοντρούλη με την κόκκινη στολή, τα έβαλα σε φακέλους, τους κόλλησα ΚΑΙ γραμματόσημο και τα έριξα στο κουτί του ταχυδρομείου, με κάθε επισημότητα! 

O μεγάλος ζήτησε τον πράσινο Ninga από τα Lego Ninjago,
 
τoν οποίο και στάθηκε αδύνατο να βρω σήμερα που έψαξα και πρέπει να ψάξω και αύριο, γιατί όταν έριξα ψαρωτική ερώτηση, "τι διαφορά έχει ο πράσινος από τον κόκκινο ή τον χρυσό βρε παιδιά;" με κοίταξαν με ένα απαξιωτικό ύφος, λες και είχα κάνει την πιο χαζή ερώτηση του κόσμου!!!!
 
Η μικρή ζήτησε το "μωρούλι - πυρετούλι", που ευτυχώς το βρήκα γρήγορα. Βέβαια στην ιδέα πως θα έχουμε ακόμα ένα μωρό (τόσα μωρά, πολύτεκνη έχω γίνει και δεν παίρνω και κανένα επίδομα !), προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη, αλλά η συζήτηση στράφηκε επικίνδυνα σε κάποια Barbie πριγκήπισα, οπότε στο δίλημμα "μωρό ή barbie" ψηφίζω "μωρούλι - πυρετούλι"! Να το χαιρόμαστε!
 

Κάπου εδώ, να σας πω πως τα παιχνίδια φέτος ΔΕΝ τα αγόρασα από το γνωστό υπερ-κατάστημα για πολλούς λόγους. Δεν αντέχω το στριμωξίδι, το σπρωξίδι και το να στέκομαι με τις ώρες στο ταμείο. Επίσης, ήθελα να υποστηρίξω ένα άλλο μαγαζί και όχι την αλυσίδα που βγάζει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Έτσι, πήγα στο Perfect Toys Πανταζόπουλος που έχει 4 καταστήματα στην Αθήνα (εμείς πήγαμε σε αυτό στο Πικέρμι). Έχει τα πάντα από παιχνίδια, καλή εξυπηρέτηση και είχε λίγο κόσμο. Σε μια ώρα είχαμε ψωνίσει δώρα για 8 παιδιά (παιδιά, βαφτιστήρια, ξαδερφάκια κ.λπ). Έχει καλές τιμές και σε κάποια είδη εάν κάνεις online παραγγελία δίνει 10% έκπτωση (έτσι πήραμε π.χ. το καρεκλάκι αυτοκινήτου της Αθηνάς). (Οχι, δεν με πληρώνουν για διαφήμιση, ούτε είναι σπόνσορες, απλά όταν βρίσκω κάτι που μου αρέσει, θα το μοιράζομαι μαζί σας).
 
Ο σύζυγος απάλλαξε τον καλόκαρδο Άγιο από τον κόπο να του φέρει δώρο και αγόρασε μόνος του ένα καινούργιο ποδηλατικό κράνος το οποίο και φοράει μέσα στο σπίτι και το δείχνει όλο καμάρι σε όποιον έρχεται! Τέτοια χαρά ομολογώ πως δεν την περίμενα!
 
Εγώ λέω να το καθυστερήσω λιγάκι το δώρο μου και να το πάρω ...... όταν θα αρχίσουν οι εκπτώσεις !!! Θα πάρω παπούτσια επιτέλους!
 
Σήμερα όμως, αποδείχτηκε πως τελικά ήμουν καλό κορίτσι, γιατί μόλις γύρισα από το γραφείο με περίμενε μια έκπληξη!
 
Ο secret santa από το craftaholicgr της Αθηνάς, μου είχε στείλει το δωράκι μου!
 
 
Δεν ήταν άλλη, από την Μαμά Κουκουβάγια Βέρα του owlmommy. Μου έστειλε το επίσημο γούρι του 2013 και μια καρτούλα με ευχές για τον καινούργιο χρόνο.
 
 
Ευχαριστούμε πολύ - πόλύ μαμά - κουκουβάγια!
 
Αυτά για σήμερα, πάω να κουκουλωθώ γιατί έκλεισε το καλοριφέρ και κρυώνω!
 
Τρεις μέρες για την Πρωτοχρονιά ! Ο Αγιος Βασίλης κρυφακούει και σημειώνει! Ποιοοοοοοος είναι φρόνιμο παιδί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;




 

12 σχόλια:

  1. να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου-μαζι και το καινουριο, το μωρουλι πυρετουλι.γελασα με τον αντρα σου και το κρανος(μα τα μεγαλυτερα παιδια ειναι οι αντρες, αυτο το γνωριζουμε!)να ειστε παντα καλα και να περασετε τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το μπισκοτάκι! Αχ το μωρουλι σίγουρα θα ανεβάσει πυρετό το καημένο, τρεις μέρες κλεισμένο στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου, αλλά η συσκευασία έχει και αντιπυρετικό, οπότε θα το κάνουμε καλά την Πρωτοχρονιά! Τι θαύματα φτιάχνουν τα χεράκια σου, είναι όλα τόσο όμορφα, λυπάσαι να τα φας! Να τους χαίρεσαι όλους και να σε χαίροντα βεβαίως-βεβαίως!

      Διαγραφή
  2. Να το χαίρεστε και το καινούριο μωρό..χεχε!
    Κι εγώ έχω ψωνίσει online από τον Πανταζόπουλο, έχει καλές τιμές!
    Ευτυχώς που ήρθε στην ώρα του το γούρι γιατί η κυρία στο ταχυδρομείο ήταν..άσε!
    Φιλιά και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέρα περιτό να σου πω, πως όλες αυτές τις μέρες παραφιλούσα πότε θα έρθει ο ταχυδρόμος ! Περίμενα πως και πως και όταν ήρθε ο κόκκινος φάκελος, έκανα σαν μωρό! Το γούρι σου έχει ήδη πάρει την θέση του στην πόρτα του σπιτιού. Ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή Πρωτοχρονιά !

      Διαγραφή
  3. Ωραια δωρακια!Να το χαιρεστε! Και μενα μου αρεσει το συγκεκριμενο καταστημα αλλα μου πεφτει λιγο μακρια. Μαλιστα ο δικος μου θελει Μικυ ή Diego που δεν βρηκα αλλου παρα μονο εκει. Αλλα δεν θα προλαβουν με courier μεχρι την Πρωτοχρονια.Και δεν παρηγγειλα αρχικα απο εκει γιατι την αρενα monsuno την ειχε το public πιο φθηνα αλλα πριν την παρω αλλαξαμε γνωμη. Tου χρονου θα τα παραγγειλω απο εκει να μην τρεχω κιολας.
    Καλη χρονια και με το καλο να δεχτειτε τον Αη Βασιλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω Μαράκι εμείς στο τσακ γλυτώσαμε τα monsuno τα οποία δεν μου αρέσουν καθόλου! Κάτι τέτοιο είχα κρυφακούσει, αλλά τελικά υπερίσχυσαν τα lego! Καλή Πρωτοχρονιά με πολλά χαμόγελα!

      Διαγραφή
  4. Περισσότερο απ' όλα μου άρεσε που έριξες τα γράμματα στο γραμματοκιβώτιο! Αυτό θα πει να διατηρείς τη μαγεία των γιορτών! Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και βέβαια τα έριξα στο γραμματοκιβώτιο, πως αλλιώς θα πήγαιναν; Η κοπέλα στο ταμείο χαμογέλασε όταν είδε τους φακέλους που έγραφαν επάνω "Αγιος Βασίλης - Λαπωνία". Ο μπαμπάς μου όμως μου είπε πως δεν έπρεπε να τα ρίξω στο κουτί με τα γράμματα του "εσωτερικού" γιατί μπορεί αντί για την Λαπωνία να πάνε στην Λακωνία! Λες;

      Διαγραφή
  5. Πες τα χρυσόστομη για το μεγάλο γνωστό πολυκατάστημα που μέχρι και χαρτί τουαλέτας έχει! Ε όχι λοιπόν, ούτε εγώ το γουστάρω για το στριμωξίδι, για το κιτς του, για τις αγενείς (πολλές φορές) υπαλληλους, για το ωραριο αλλαγών, κλπ κλπ κλπ. Και εγώ φέτος πήγα σε άλλα καταστήματα παιχνδιών για να τα ενισχύσω και εκείνα.
    Όσο για τις barbie, ναι, όχι άλλο κάρβουνο! Προτιμώ τα μωρά που παρεπιπτόντως έχουμε ζητήσει άδεια για λειτουργία μαιευτήριου πλέον, παρά τις ξανθομαλλούσες κοπελιές!
    Το δωράκι σου από τη Βέρα τέλειο!!! Και του χρόνου να είμαστε όλες καλά, να είμαστε εδώ να ανταλλάσουμε δώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και του χρόνου Δήμητρά μου να είμαστε καλά! Ακόμα εύχομαι μέχρι του χρόνου, να έχουμε γνωριστεί και από κοντά!

      Διαγραφή
    2. Χα χα χα! Ηρθε του χρονου!!!!! Αντε να κανονισουμε συναντηση λοιπον!!

      Διαγραφή
    3. Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........