Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Secret Santa 2016 μέρος Α'

Το ξέρω ότι οι γιορτές τελείωσαν και ο Άγιος Βασίλης ξεκουράζεται στο σπιτάκι του μετά από τόσο τρέξιμο, αλλά εγώ μόλις τώρα βρήκα τον χρόνο να γράψω κάτι για τις ημέρες που μόλις πέρασαν. Φέτος οι γιορτές των Χριστουγέννων ήταν κάπως διαφορετικές για εμάς. Τον Φεβρουάριο του 2015 άλλαξα δουλειά και η αλλαγή αυτή σήμαινε εκτός των άλλων και αλλαγή από ωράριο γραφείου σε ωράριο καταστημάτων. Εκ των πραγμάτων αυτό σημαίνει κάποιες περισσότερες ώρες δουλειά γι' αυτές τις ημέρες λόγω εορταστικού ωραρίου, τα περισσότερα απογεύματα δούλευα και για να πω την αλήθεια, για εμένα πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα οι γιορτές και με πολύ κούραση. 
Παρ' όλα αυτά, μπήκα στο εορταστικό πνεύμα, έφτιαξα κουραμπιέδες και μελομακάρονα, βγήκαμε και δυο - τρεις βόλτες στην στολισμένη Αθήνα και προλάβαμε να αγοράσουμε και κάποια μικροδωράκια για τους αγαπημένους μας.

Μέσα σε όλο τον πανικό και το τρέξιμο, το Christmas Spirit, μου έκλεισε το μάτι και όταν άρχισαν να ανεβαίνουν αναρτήσεις από τους bloggers για συμμετοχή σε Secret Santa ανταλλαγές. Μία από αυτές, ήταν και η ανταλλαγή χειροποίητου δώρου που διοργάνωσε η Μαριλένα από το marilenaspotofart
Όσοι συμμετείχαμε, θα στέλναμε ένα χειροποίητο δώρο και θα παραλαμβάναμε ένα χειροποίητο δώρο, από άγνωστο αποστολέα. Και το ομολογώ, ότι αυτή η αγωνία, να περιμένεις κάθε πρωί και να γλυκοκοιτάζεις τον ταχυδρόμο, μήπως σου έχει φέρει το δικό σου κουτί, έχει πολύ πλάκα.
Ένα πρωί λοιπόν ήρθε και το δικό μου πακέτο από τον Άγιο Βασίλη μου και εάν κρίνω από το περιεχόμενο, πρέπει να ήμουν πολύ καλό παιδί, όλη την προηγούμενη χρονιά.



Η πολύ γλυκιά Ελένη από το blog στα μονοπάτια της φαντασίας μου έφτιαξε για εμένα και μου έστειλε υπέροχα δωράκια.

Μια χαρούμενη ξύλινη κλειδοθήκη, που χάρη στην τεχνοτροπία του decoupage, χαρούμενα πουλάκια μου τιτιβίζουν το "καλωσόρισες" όποτε επιστρέφω στο σπίτι.



Μια αστραφτερή κάρτα που στόλισε την βάση του δέντρου μας, 



ένα αγγελούδι - στολίδι και ένα αστέρι - στολίδι για το δέντρο. 




Εδώ να πω, ότι κάθε χρόνο αυτό που μου δίνει χαρά όταν στολίζω το δέντρο, είναι να βλέπω ένα - ένα στολίδι χωριστά και να μου φέρνει στο μυαλό για χαρούμενη ανάμνηση. Τα δύο αυτά στολίδια λοιπόν, κάθε χρόνο θα μου θυμίζουν αυτή την ανταλλαγή και τον χρόνο που αφιέρωσε η Ελένη να τα φτιάξει για εμένα. Τι πιο γλυκό!

Τέλος, επειδή η Ελένη είναι ανήσυχο πνεύμα και η δημιουργία της δεν σταματάει στα χέρια, μου έστειλε και ένα αντίτυπο του παραμυθιού που έχει γράψει, με τίτλο "Το ταξίδι των τριών πλατανόφυλων", το οποίο η μικρή μου άρπαξε μέσα από τα χέρια μόλις το είδε, στρώθηκε στην πολυθρόνα να το διαβάσει και σηκώθηκε μόνο όταν το τελείωσε!



Ευχαριστώ πολύ και την Ελένη για τα υπέροχα δώρα της και τον χρόνο της και την Μαριλένα που ήταν το αρχιξωτικό που αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο να διοργανώσει αυτή την ανταλλαγή.

Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει και δεύτερη ανάρτηση με τα υπόλοιπα Secret Santa που έλαβα μέρος και μου έδωσαν πολλή - πολλή χαρά! Και του χρόνου να είμαστε καλά! 


14 σχόλια:

  1. Καλη χρονία με δημιουργία,αγαπη και υγεια πάνω απο ολα.Μάλλον θα ήσουν απο τα καλύτερα παιδια τον χρονο που πέρασε!υπέροχα τα δωράκια σου...και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι. Ναι, νομίζω ότι τελικά ήμουν καλό παιδί, χαχχαχα!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ελπίδα μου, καλή χρονιά και από εδώ! Στην επόμενη ανάρτηση θα γράψω και για το δικό μας secret santa. Ελπίζω να προλάβω να ξαναγράψω..... πριν το Πάσχα!

      Διαγραφή
  3. Μαρία μου χαίρομαι που σου άρεσαν τα δωράκια μου, όπως ελπίζω να άρεσε και το παραμύθι μου στην κορούλα σου.
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου, πώς θα μπορούσε να μην μου αρέσουν; Είναι όλα τόσο προσεγμένα και όμορφα! Η μικρή ξετρελάθηκε με το παραμύθι! Έχει πλέον την δική του ξεχωριστή θέση στην βιβλιοθήκη μας!

      Διαγραφή
  4. Η Ελένη μας δεν υπάρχει!
    Είναι πληθωρική στα δώρα της και στην αγάπη της!
    και στο λέω εγώ που την ξέρω εκ του σύνεγγυς ( by the way εγώ ήμουν το άλλο της μυστικό ταίρι στην ανταλλαγή)!
    Πολλά φιλιά και καλή χρονιά να έχεις :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Airis! Ήσουν το ταίρι της Ελένης ε; Τι ωραία ιδέα που ήταν αυτή τελικά! Επειδή είδα ότι έγιναν πολλά secret santa φέτος, πρέπει να πήραν φωτιά τα ταχυδρομεία με τόσα πακέτα πήγαινε - έλα !

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά!!εγώ γιατί δεν πήρα χαμπάρι το secret santa???? Δεν πειραζει του χρόνου!!πολύ όμορφα όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και πολλά-πολλά χαμόγελα στο σπιτικό σου!!! Να χαρείς τα δώρα σου που είναι όλα υπέροχα! Με τη σειρά μου να σ΄ευχαριστήσω από καρδιάς για τα μοναδικά δωράκια σου!!http://onirokosmos-art.blogspot.gr/2016/01/my-secret-santa-arrived.html. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά κι από δω Μαρία μου!! Να σου φέρει το 2016 ότι ποθείς στο κατώφλι σου!! Η Ελένη σε έλουσε στα δώρα!! :))) Πανέμορφα όλα και είμαι σίγουρη θα απολαύσετε και το παραμύθι της!! Να σαι καλά να τα χαρείς και σε ευχαριστώ πολύ πολύ κι εσένα και την Ελένη για την συμμετοχή σας στο παιχνίδι μας!!
    Και του χρόνου με το καλό!! Σε φιλώ γλυκά και να χεις ένα ξεκούραστο σ/κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα και καλή χρονιά!! Υπέροχα όλα τα δωράκια σου!!! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........