Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

59 + 1 πράγματα που δεν ξέρετε για εμένα

Είχατε καιρό να δείτε ανάρτησή μου και νομίζατε ότι θα πέρναγε έτσι αυτό ε; Με ξεσηκώσατε όμως άτιμες blogger και έτσι μετά από την μισή bloggoγειτονιά (την Μάγδα, την Μαρία, την Ελπίδα, την Μάρθα, την Γιάννα, την Ειρήνη, την Κατερίνα, την Εύη, την Μαρίνα, που φιλοξένησε και την ανάρτηση της Ιωάννας, την Ρεγγίνα, την Βάσω, την Τέσση, την Ειρήνητην Κάτια και την Πέννυ, εάν έχασα ή ξέχασα κάποια παρακαλώ να με ενημερώσετε να συμπληρώσω τον σύνδεσμο), ήρθε και η δική μου ανάρτηση, που είμαι σίγουρη κανείς δεν την περίμενε, μετά από τόσο καιρό που έχω να γράψω. 

Όταν όμως είδα το πρώτο "59+1 πράγματα που δεν ξέρετε για εμένα" στον αέρα, σκέφτηκα αμέσως ότι θέλω κι εγώ να τα γράψω και το είδα σαν μια ευκαιρία να με ....θυμηθούν οι παλιοί και να με μάθουν οι νέοι (χχοχοοχοχοχ). Και καθόλου δεν με πειράζει εάν γελάσετε με κάποια από αυτά.  Γιατί τελικά blogging σημαίνει να μοιράζεσαι και εάν δεν ανοιχτείς στους φίλους σου, να πεις τις παραξενιές σου, τις αδυναμίες σου, αν δεν γελάσεις με τις γκάφες σου, αν δεν αυτοσαρκαστείς, αν δεν παραδεχτείς ποιος τελικά είσαι, τι νόημα έχει; 


59+1 πράγματα λοιπόν που ίσως δεν ξέρετε για εμένα και που ίσως θέλετε να μάθετε (ναι, άλλη όρεξη δεν είχατε, το ξέρω). Και επειδή είναι και πολλά, άντε ξεκινάμε και να δούμε μέχρι που θα φτάσουμε! (πραγματικά τώρα, ποια είχε την ιδέα να γράψουμε 60 πράγματα για εμάς; Μα 60 ;;;;; Μπα Χριστός κι Απόστολος !!!!). 

1) Έχω κάνει λογαριασμό στο tweeter και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά! Σχεδόν το ίδιο και στο instagram, στο οποίο έχω "ανεβάσει" 3 (ή μήπως 2;;;) φωτογραφίες όλες κι όλες!

2) Ο λογαριασμός e-mail μου έχει γεμίσει με διαφημιστικά μηνύματα που βαριέμαι να τα σβήσω.

3) Όταν θέλω να μείνω 5 λεπτά μόνη μου χωρίς να μου μιλάει κανείς, κρύβομαι στο μπάνιο. Αλλά κι εκεί με βρίσκουν και αρχίζουν "μαμααααααααααααααααααα πού είναι το στυλό μου με την Hello Kitty ;;;;;;;;;;;;;".Η αλήθεια είναι ότι "βουτάω" τα στυλό Hello Kitty από την κασετίνα της κόρης μου και γράφω εγώ με αυτά.

4) Τρελαίνομαι να ψωνίζω σχολικά είδη. Μολυβάκια, γομίτσες, ετικέτες, ξύστρες, ντοσιέ, χαρακάκια, χαρτάκια, τα λατρεύω όλα! Ναι και τους διαβήτες!

5) Δεν μπορώ να πω ψέμματα, γιατί ή αρχίζω να λέω βλακείες ή ξεχνάω τι μούφα έχω πει και μετά τα μπερδεύω. Οπότε παίρνω μια βαθιά ανάσα, ξεφουρνίζω την αλήθεια και ότι γίνει - έγινε.

6) Έμεινα στην προηγούμενη δουλειά μου 18 ολόκληρα χρόνια και κάτι μήνες. Παρόλα αυτά, την απόφαση να φύγω και να πάω σε μια άλλη δουλειά, την πήρα σε μια μόλις μέρα. Και δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή! 

7) Αγαπημένο μου άρωμα είναι αυτό της πούδρας.

8) Αγαπημένα απορρυπαντικά για το σπίτι αυτά που μυρίζουν ωκεανό ή πεύκο. Δεν μου αρέσουν αυτά με άρωμα λουλουδιών.

9) Αγαπημένο φαγητό οι τηγανιτές πατάτες κατά προτίμηση Κύπρου. Μπορώ να τρέφομαι αποκλειστικά με πατάτες γενικότερα.

10) Κρύβω σοκολάτες στην τσάντα μου για "ώρα ανάγκης"(στις 01.00 το βράδυ π.χ....).

11) Δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου δίαιτα. Δεν είμαι εγώ χαρακτήρας για δίαιτα! Γιατί, τι να σου πουν τα κολοκυθάκια με το ψητό κοτόπουλο, όταν έχει στο σπίτι μακαρόνια με κιμά !

12) Είμαι επιρρεπής στις αλμυρές γουρουνιές. Όταν κάποιος ρωτήσει "θα φάμε σουβλάκι;;;" είμαι η πρώτη που θα απαντήσει "ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ" !!!!!!!!!!!!!!!

13) Πριν δύο μήνες αποφάσισα να κόψω τα αναψυκτικά και έκτοτε δεν έχω πιει γουλιά.

14) Σήμερα ήπια πρώτη φορά καφέ σκέτο. Μέχρι πριν λίγο καιρό τον έπινα γλυκό.

15) Δεν παραγγέλνω ποτέ φαγητό ή καφέ εάν είναι πολύ αργά, εάν βρέχει ή εάν κάνει πολύ κρύο. Το ξέρω ότι είναι η φύση της δουλειάς αυτή ή ότι αν δεν παραγγείλω εγώ, θα το κάνει κάποιος άλλος, αλλά εγώ δεν βγάζω άνθρωπο με μηχανάκι στον δρόμο ούτε μετά τις 11.00 το βράδυ, ούτε με βροχή και κρύο! 

16) Στα σχολικά μου χρόνια έχω υποστεί φοβερό bullying από 2-3 άτομα που δυστυχώς ήμασταν συμμαθητές μέχρι και το Λύκειο και μου είχαν κάνει την ζωή μαύρη. Τελειώνοντας η Γ' Λυκείου, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά να μου συμβεί αυτό. 

17) Κάποιες φορές θέλω να πάρω κάποιον τηλέφωνο αλλά δεν το κάνω, γιατί νομίζω ότι θα ενοχλήσω. Αυτό έχει μεταφραστεί και έχει παρεξηγηθεί από κάποιους σαν αδιαφορία. 


18) Μου αρέσουν πολύ τα βαμμένα νύχια, αλλά βαριέμαι αφόρητα να φτιάχνω τα δικά μου. Γι' αυτό και δεν το κάνω ποτέ! Τα κόβω σύρριζα και τέλος! Ναι και το καλοκαίρι !

19) Μακιγιάρομαι σπάνια. Πολύ σπάνια! Ίσως σε κανένα γάμο, αλλά τώρα πια τους παντρέψαμε όλους τους φίλους και τα ξαδέρφια! Στην τσάντα μου θα βρεις μόνο lip gloss και αυτό εάν το έχει αφήσει η κόρη μου και δεν το έχει καταχωνιάσει μέσα στα δικά της τσαντάκια με τα δεκάδες τσιμπιδάκια, βραχιολάκια, χτενάκια και άλλα -άκια.

20) Πάντα μακραίνω τα μαλλιά μου, τα μακραίνω, τα μακραίνω και μόλις φτάσουν σε ένα ωραίο μήκος, μου την δίνει και πάω και τα κόβω κοντά. Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ μεγάλη αλλαγή χρώματος. Τρεις φορές τον χρόνο κάνω μόνο ανταύγειες, πότε μελί, πότε κόκκινες.

21) Δεν μπορώ να φορέσω παπούτσια με ψηλό τακούνι. Μια φορά που το επιχείρησα γιατί ερωτεύτηκα κάτι γόβες που είδα σε μια βιτρίνα, κατέληξα ξυπόλητη και με τα παπούτσια στο χέρι !

22) Την πρώτη φορά που οδήγησα μόνη μου αυτοκίνητο, βρέθηκα στο φανάρι της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Αη Γιάννη στην Δάφνη, όπου με περιτριγύρισαν δεκάδες μηχανάκια και όταν άναψε πράσινο και ξεκίνησαν όλα μαζί, σκέφτηκα "η ζωή εδώ τελειώνει".

23) Μου αρέσει να οδηγώ, αλλά δεν έχω πάρει ποτέ το αυτοκίνητο για να πάω στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης με αγχώνει η σκέψη να οδηγήσω σε μια περιοχή που δεν γνωρίζω τους δρόμους. Ευτυχώς έχουμε GPS. 

24) Δεν είμαι καθόλου μα καθόλου καλή στην Γεωγραφία και δεν έχω καθόλου αίσθηση προσανατολισμού, σε αντίθεση με την αδερφή μου που είναι σαν να έχει καταπιεί το GPS!

25) Βαριέμαι απίστευτα να βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητο, αν και το κινώ καθημερινά! Εάν δεν φτάσει ρεζέρβα, δεν σταματάω σε βενζινάδικο (μην το πείτε στον σύζυγο αυτό.....).

26) Δεν αγοράζω λαχεία, δεν παίζω joker. Δεν πιστεύω στην τύχη αυτού του είδους. Πιστεύω όμως ότι κάποιες φορές στην ζωή μας (ίσως και μόνο μια), το σύμπαν μας δίνει σημάδια που πρέπει να ακολουθήσουμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος !

27) Δεν μπορώ να βλέπω την οθόνη της τηλεόρασης κλειστή. Την έχω πάντα ανοιχτή, ακόμα και όταν δεν παρακολουθώ. Με ενοχλεί να την βλέπω μαύρη και σκοτεινή.

28) Είμαι από αυτούς τους τύπους που τους αρέσει να βάζουν τα βιβλία στην βιβλιοθήκη κατά ύψος, τοποθετώ τα χαρτιά στο γραφείο έτσι ώστε να μην εξέχει το ένα έξω από το άλλο, τα μολύβια στην μολυβοθήκη πρέπει να είναι πάντα ξυσμένα και άλλα τέτοια σπαστικά. Μερικές φορές αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τακτοποιώ τόσο καλά κάποια πράγματα, που όταν τα βάλω κάπου "για να θυμάμαι σίγουρα που είναι", να μην το ξαναβλέπουμε ποτέ!

29) Όταν φεύγω από το σπίτι, κλειδώνω, πηγαίνω μέχρι το αυτοκίνητο, δεν είμαι και τόσο σίγουρη πως έχω κλειδώσει, γυρίζω πίσω, ε αφού γύρισα που γύρισα ξαναμπαίνω στο σπίτι, ρίχνω μια ματιά εάν έχω κλείσει όλα τα παράθυρα, τον θερμοσίφωνα, το σίδερο, την κουζίνα κλπ, ξαναβγαίνω από το σπίτι, ξανακλειδώνω, ξαναφεύγω και μόλις φτάσω ξανά στο αυτοκίνητο, αναρωτιέμαι εάν την δεύτερη φορά που βγήκα από το σπίτι ξανακλείδωσα ή θυμάμαι την πρώτη και έχω αφήσει την πόρτα ορθάνοιχτη! Φτού! 

30) Μαζεύω ένα βουνό άχρηστα πράγματα, είτε γιατί "είναι κρίμα να τα πετάξουμε" είτε γιατί "μπορεί να χρειαστούν" και μετά από λίγο καιρό τα πετάω ή τα δίνω όλα μαζί.....

31) Κάθε μα κάθε πρωί προσπαθώ να θυμηθώ που στα κομμάτια άφησα το αυτοκίνητο το προηγούμενο βράδυ. 

32) 004412 035 055 18. Είναι ο αριθμός τηλεφώνου που είχε σημειώσει σε ένα χαρτάκι η φίλη μου η Μαρία πριν από 20-21 χρόνια και της το διάβασα δυνατά για να το πληκτρολογήσει σε ένα καρτοτηλέφωνο για να μιλήσει με τον τότε φίλο της στην Αγγλία. Για κάποιο λόγο αυτό το νούμερο έμεινε για πάντα τυπωμένο στον εγκέφαλο κι ας το διάβασα μια και μόνο φορά και ας ήταν και αλληνής ο γκόμενος! (αχχαχαχαχαχχα Μαρία θυμάσαι;).


33) Θυμάμαι απ' έξω πολλά πράγματα που έχουν σχέση με αριθμούς. Νούμερα τηλεφώνων, ποσά και διάφορα άλλα. Δεν θυμάμαι όμως ποτέ την τιμή ενός προϊόντος στο super market. Όχι,  ούτε αυτή που έχει το γάλα!


34) Βλέπω όλες τις επαναλήψεις από τις σειρές που μου αρέσουν στην τηλεόραση. "Τα φιλαράκια", "Άκρως οικογενειακόν" "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" "Το νησί" και παρακαλάω να ξαναδείξει κάποιες που έδειξε μόνο μια φορά και μετά ποτέ ξανά.

35) Όταν προσπαθώ να βγάλω μια ωραία φωτογραφία, βγάζω 100 χάλια! Παρόλα αυτά, θέλω να πάρω μια καλή φωτογραφική μηχανή κάποια στιγμή (η μηχανή φταίει που βγάζω χάλια φωτογραφίες, όχι εγώ.....). Όμως δεν μου αρέσει να βγαίνω εγώ φωτογραφίες. Έχω ελάχιστες φώτο στις οποίες βρίσκομαι εγώ. Σε σημείο να αναρωτιέμαι εάν θα έχουν καμία φωτογραφία δική μου τα παιδιά μου, για να θυμούνται πως ήμουν κάποτε !

36) Λατρεύω την θάλασσα και ειδικά τις βόλτες στην παραλία όταν βρέχει.

37) Θέλω κάποια στιγμή να ζήσω σε νησί και μάλιστα σε σπίτι που θα είναι μπροστά στην θάλασσα.

38) Έχω οκτώ βαθμούς μυωπία ! Χωρίς γυαλιά ή φακούς δεν βλέπω ούτε στα τρία μέτρα!

39) Δεν έχω ανέβει ποτέ σε αεροπλάνο και δεν έχω πάει ποτέ ταξίδι στο εξωτερικό.

40) Φοβάμαι το ύψος. Πάντα όταν βρίσκομαι σε ταράτσα ή ψηλό μπαλκόνι, κρατάω 1 μέτρο απόσταση τουλάχιστον από τα κάγκελα. Εννοείται ότι δεν δέχομαι ούτε καν για αστείο να πλησιάσει και να ακουμπήσει κάποιος άλλος το κάγκελο ή να κάνει για πλάκα ότι θα κάτσει πάνω σε αυτό !!!!!!!!!!!! Ανατριχιάζω ολόκληρη και βάζω τις φωνές.

41) Μου λείπουν οι φίλες μου και μια βόλτα μαζί τους άνευ τέκνων και συντρόφων. 

42) Δεν πηγαίνω εύκολα σε γιατρούς. Όχι γιατί τους φοβάμαι, απλά βαριέμαι πολύυυυυυυ και σπάνια θα θεωρήσω ένα σύμπτωμα αρκετά ανησυχητικό. (πού να τρέχουμε τώρα, καλά είμαι λέμε....).

43) Έχω αρχίσει 4 φορές το βιβλίο "Το κοιμητήριο της Πράγας" του Ουμπέρτο Εκο και το έχω παρατήσει και τις 4 γιατί βαρέθηκα να ξαναγυρνάω πίσω για να θυμηθώ τι σκατά είχε γίνει όταν το άφησα.

45) Έχω ξεκινήσει μια φορά το "Έγκλημα και Τιμωρία" του Ντοστογιέφσκι και το παράτησα επίσης, γιατί δεν άντεξα την στεναχώρια και την μιζέρια που περιέγραφε. Με έριξε πάρα πολύ. Το έχω κρύψει στο κάτω - κάτω ράφι της βιβλιοθήκης.

46) Έχω πετάξει στα σκουπίδια βιβλίο που θεώρησα ότι ήταν πολύ αρνητική ενέργεια να βρίσκεται αυτό το πράγμα μέσα στο σπίτι μας.Δεν θα σας πω ποιο, αλλά ήταν ένα μυθιστόρημα με την ιστορία μιας οικογένειας που γνώρισε την τελείως σάπια πλευρά της κοινωνίας μας. 

47)  Το πρώτο πράγμα που αγόρασα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί ήταν ένα παραμύθι για παιδιά 6 χρονών. Είχα πάει να αγοράσω σχολικά (βλέπε  ν. 4) για την ανιψιά μου, το είδα, το άνοιξα, διάβασα μερικές σελίδες μέσα στο βιβλιοπωλείο, βούρκωσα, άρχισε να στάζει η μύτη μου και θόλωσαν τα γυαλιά μου. Ήταν "Ο Θωμάς" της Λίτσας Ψαραύτη.

48) Για να κοιμηθώ πρέπει πάντα να είμαι σκεπασμένη, έστω με ένα σεντόνι.

49)  Κλαίω πάντα όταν ακούω το "Dust in the wind". Τελευταία σκέφτομαι πολύ συχνά ότι οι γονείς μου έχουν μεγαλώσει και ότι στην ηλικία που είναι εκείνοι τώρα, οι παππούδες μου είχαν "φύγει".

50) Μου αρέσει να μαζεύω χάντρες κι ας μην τις χρησιμοποιώ κάπου.

51) Από τα Χριστούγεννα του 1997 φοράω πάντα στον λαιμό μου το σταυρουδάκι που μου χάρισε τότε ο καλός μου. Το βγάζω μόνο εάν θέλω να φορέσω κάποιο άλλο κόσμημα κάποια στιγμή (όχι περισσότερο από 2-3 φορές τον χρόνο) αλλά μόλις επιστρέψω σπίτι το ξαναφοράω. Επίσης φοράω πάντα την βέρα μου, από την ημέρα που αρραβωνιάστηκα. Αντίθετα, ο σύζυγος δεν την φοράει ποτέ. Μου την δίνει λίγο αυτό, αλλά το έχω πάρει απόφαση.

52) Εδώ και τρία χρόνια όταν πηγαίνουμε στο εξοχικό έρχεται στην αυλή μας ένας γάτος που τον ταϊζουμε και μας τρίβεται για να τον χαϊδέψουμε. Κάθε πρωί, ανοίγω την πόρτα για να βγω στην βεράντα, με περιμένει απ' έξω, μόλις με δει νιαουρίζει και εγώ του απαντώ "καλημέρα Γάτε"!!! 

53) Λατρεύω τα Χριστούγεννα, τα στολίδια, τα φωτάκια και όταν στολίζουμε το δέντρο, ενθουσιάζομαι εγώ περισσότερο από τα παιδιά!

54) Δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου η έκφραση "ο άντρας μου"! Μπλιαχ! Λιώνω όμως όταν ο Βασίλης με φωνάζει "Μαρία μου".

55) Αγαπημένη έκφραση που χρησιμοποιεί η κόρη μου, είναι όταν με φωνάζει "μαμίτσα μου".

56) Όταν τρώω τούμπες γελάω τρελά, σε σημείο να μην μπορώ να σηκωθώ όρθια!


57) Μου αρέσει πολύ να πλέκω για δώρα και ειδικά για μωρά! Όλες οι φίλες μου που έχουν γεννήσει από όταν έμαθα να πλέκω, έχουν πλεκτό δωράκι από εμένα. Σε μια - δυο το χρωστάω, αλλά θα το κάνω σύντομα, έπεσαν πολλά γεννητούρια μαζεμένα!

58) Επειδή εμένα μου αρέσει να πλέκω, θεωρώ ότι όλος ο κόσμος θα θέλει να μάθει να πλέκει. Είμαι ικανή να σου βάλω το βελονάκι και το κουβάρι στα χέρια με το ζόρι (τι πάει να πει "δεν θέλεις"; Γιατί δεν θέλεις; Αφού είναι ωραίο !).

59) Δεν έχω μετακομίσει ποτέ. Μένω στο ίδιο σπίτι από 6 χρονών.


+1 Πήδηξα το 44 αχαχαχχαχααααααααααααααααααααααααα



Ελπίζω να το απολαύσατε όσο κι εγώ ! 

astroneraidoula




54 σχόλια:

  1. αχαχα γέλασα και χάρηκα που σε έμαθα λίγο καλύτερα! Όσο για το έγκλημα και τιμωρία να σου πω ότι το χάρισα το βιβλίο, δεν το τελείωσα και εγώ!!! Γέλασα με την οδήγηση και ξέρεις αγαπώ τα πλεκτά σου!!!! Να είσαι πάντα καλά γερή και δυνατή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το Μαράκι! Κι εμένα μου άρεσε που μέσα από αυτές τις αναρτήσεις έμαθα τόσα για εσάς. Μου έκανε εντύπωση που με κάποιες έχουμε τόσα κοινά!

      Διαγραφή
  2. τελικά έχουμε πολλά κοινά!Όσο για το πήδημα,πολλές θα το δουν,λίγες θα το καταλάβουν!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε συμπαθούσα ήδη πολύ, σε αγάπησα τώρα! Γέλασα πάρα πολύ ! Και ήταν τόσο ειλικρινής η ανάρτησή σου , που με ξεκούρασε! Να είσαι καλά Μαρία, μου έχεις λείψει από εδώ μέσα! (γράφω από άγνωστο λογαριασμό, γιατί βαριέμαι να συνδεθώ από το δικό μου.. ) Σε φιλώ γλυκά γλυκά Κατερίνα Μαμά για σπίτι σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες Κατερίνα. Την ευχαριστήθηκα αυτή την ανάρτηση τόσο πολύ! Άντε να δω πότε θα στρωθώ να γράφω συχνότερα.... Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις!

      Διαγραφή
  4. Κοινά: Σοκολάτες...δεν τις κρύβω...τις τρωω και μετα λέω στις μικρες ότι ήταν μπαγιάτικες κ τις πέταξα! χαχαχααχα Μαζευω κι εγω σαβούρα και μετά την πετάω γκρινιάζοντας που τη μαζεψα!Θέλω κι εγω νησι και πολλά άλλα!!!!
    Να σαι καλά με έκανες να γελάσω και να μάθω τις μικρές σου λεπτομέριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ντρέεεεεπεσαιιιιιιιιιιιιιιι να τρως τις σοκολάτες και να λες και ψέμματα! Ναι, σήμερα με έπιασε μια κρίση ...... ειλικρίνειας!

      Διαγραφή
  5. Βρε Μαρία πολύ χαίρομαι που είδα αυτή την ανάρτηση από σένα! Εντάξει, τι το παραλογο βλέπεις στο 28, το 36 εννοείται, το Έγκλημα και Τιμωρία το έχω τελειώσει- δεν χάνεις τίποτα, (χαχα σαν δεν ντρέπομαι!), το 51 το έγραψα εγώ λέμε εκτός του ότι τον φοράω από το 2007 και ο Παναγιώτης την φοράει μεν αλλά διαρκώς πετάει μπηχτες για εργατικά ατυχήματα και σαχλαμάρες, (οδηγός είναι!!), για να την βγάλει. "Αν δεν μπορείς να αντέξεις την βέρα στο χέρι, τοτε δεν μπορείς ούτε εμένα" λέω όλο ύφος και τελειώνει η υπόθεση!!! Το "άντρας" μου ούτε εμένα μου αρέσει μα με εκνευρίζει περισσότερο το "ο καλός μου"!!! Σε απόλαυσα, φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα αυτή την ανάρτηση δεν την έχανα με τίποτα! Την βέρα δεν τον έπεισα ποτέ να την φορέσει, γιατί μου είπε ότι α) φοβάται μην την χάσει (ναι σιγά....) και ότι η βέρα είναι "κράχτης" και οι γυναίκες ψάχνουν να την "πέσουν" σε παντρεμένους !!!! Κοίτα να δεις τι σκέφτηκε να μου πει για να μην την φοράει.
      Ουπς, εγώ για να αποφύγω το "ο άντρας μου" χρησιμοποιώ το "ο καλός μου". Πώς να τον αποκαλώ οέοοοοοοοοοοο;;;;;;;

      Διαγραφή
  6. Μαρακι πολύ ωραία ανάρτηση!! Έσκασα στα γέλια με κάποια...ψέμματα να πω? Πολύ χάρηκα που σε σε γνώρισα 59+1 κλικ παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ γέλαγα εγώ που με αντιπροσωπεύουν, εσείς δεν θα γελάγατε; Αντε, ελπίζω να τα λέμε συχνότερα από εδώ μέσα...

      Διαγραφή
  7. Χα χα χα γελάσα πολύ, μοιάζουμε σε πολλά!!! Τελικά δεν είμαι η μόνη που φοβάμαι άγνωστες για μένα περιοχές...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να με δεις εμένα να ψάχνω μια συγκεκριμένη οδό στο Κάτω Χαλάνδρι, να κάνω δέκα γύρους, να περνάω έξω από το μαγαζί που ψάχνω και να μην το βλέπω! Για γέλια και για κλάματα....

      Διαγραφή
  8. Πολυ ενδιαφεροντα πραγματα μαθαμε για σενα κοριτσι μου!!! Με καποια γελασα πολυ!!! Εγω θελω να μαθβ να πλεκω στα σοβαρα... Προς το παρον μαθαινω απο κατι βιντεακια στο youtube!!! Σε φιλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά μοίρασε πολλή χαρά αυτή η ανάρτηση! Μου αρέσει! Εάν μάθεις, θα κολλήσεις και θα φτιάχνεις απίθανα πράγματα! Εάν χρειάζεσαι βοήθεια, σφύρα κι έρχομαι! Καλωσόρισες.

      Διαγραφή
  9. Μαρια μου δάκρυσα από τα γέλια! Η ανάρτηση σου μου βγάζει ότι είσαι πολύ θετικος άνθρωπος! Πολυ χάρηκα που μας συστήθηκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτηρία μου σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και για το σχόλιο. Θετικός άνθρωπος..... Η αλήθεια είναι ότι γκρινιάζω λίγο για τις αναποδιές που μου συμβαίνουν ή τις συζητάω με όλους γιατί θέλω να τα βγάζω από μέσα μου. Προσπαθώ όμως να αποβάλλω τις αρνητικές σκέψεις και να σκέφτομαι θετικά, είναι η αλήθεια. Ισως πήρα από την γιαγιά μου που πάντα έλεγε "θα σιάξουν τα πράγματα"!!!

      Διαγραφή
  10. Υπεροχη αναρτηση!!! Το 33 και το 53 και εγω.
    Εχω κανει και εγω αναρτηση
    http://thesmellofmom.blogspot.gr/2016/09/591.html?m=1
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααααααααα έχω εντοπίσει άλλες δύο, τρέχω διαβάσω και να συμπληρώσω βεβαίως - βεβαίως! Καλημέρα!

      Διαγραφή
  11. Aφού οι σουσούδες σε έκαναν και έγραψες αναθεωρώ ότι έχω μπερδευτεί με τόσες αναρτήσεις! Το ξερεις ότι σου έχω αδυναμία άλλωστε! Μόλις διάβασα αυτό με τις τούμπες γέλασα, θυμάσαι που είχες πέσει και όταν είχαμε πάει για καφέ και εγώ ανησυχούσα και εσυ γέλαγες σε σημείο που δεν μπορούσες να μου μιλήσεις;

    υ.γ. ακόμη περιμένω εκείνο το τηλεφώνημα για τον καφέ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ είναι κι αυτό το άτιμο το 17 που δεν με αφήνει να πάρω τηλέφωνο, για να μην ενοχλήσω..... γκουχ γκουχ γκουχ! Καλημέρα Μαχούλα!

      Διαγραφή
  12. Κοίτα να δεις που έχουμε περισσότερα κοινά από όσα πίστευα! Τηλέφωνο, γιατροί και το ότι είμαστε "ρακοσυλλέκτες" αλλά και πολλά άλλα. Πολύ το απόλαυσα! Υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, πήγα τρέχοντας και σε διάβασα. Το ότι έχουμε τόσα κοινά, με έκανε να νιώσω ότί δεν είμαι η μόνη τρελή σε αυτόν τον κόσμο! αχχαχαχ!

      Διαγραφή
  13. θα προσθέσω το απίστευτο χιούμορ σου!!! :) όλα τα σημεία σου κρύβουν γλυκύτητα και ευαισθησία!! χάρηκα που σε γνώρισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλη μου σε ευχαριστώ πολύ - πολύ! Κι εγώ χαίρομαι όταν διαβάζω νέα σας και σας μαθαίνω λίιιιιγο παραπάνω.

      Διαγραφή
  14. Πρέπει να είναι η πρώτη ανάρτηση που διαβάζω μετά από πολύ καιρό :)
    Θα σου πω ότι χαίρομαι που είμαι αποδέκτης μίας πλεκτής κουβερτούλας σου (η Μελίβοια δηλαδή) και μάλιστα με αυτήν που κέρδισες στους παγκόσμιους Ολυμπιακούς Πλεξίματος!!!!!!!!!!!!! <---- ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΝ και είναι μεγάλη διάκριση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου πω ότι το είχα ξεχάσει αυτό;;; Για εμένα ήταν μεγαλύτερη η χαρά να την πλέξω για την Μελίβοια, οπότε πέρασε σε δεύτερη μοίρα η διάκριση!

      Διαγραφή
  15. Μαράκι μου γλυκό!!!!!!!Πέθανα με το 22...σε λάτρεψα ακόμη περισσότερο για το 28..είμαστε και οι δυο ψυχαναγκαστικές..(και μας αρέσει!)...αχαχα..γελάω για το πλέξιμο..έτσι νιώθω και εγώ,.τι θα πει δεν θέλεις..αχαχαχαχασε φιλώ γλυκά γλυκα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τώρα πες μου. Είναι δυνατό να λένε "δεν μου αρέσει, δεν θέλω, βαριέμαι";;;; Είναι δυνατό;;;; Τρελοί είναι οι άνθρωποι;

      Διαγραφή
  16. Ακόμα και οι παραξενιές και τα μικρα "στραβά" σου είναι αξιαγάπητα Μαράκι μου!!!
    4 χρόνια τώρα που σε γνωρίζω και προσωπικά, ξέρω καλά ότι είσαι το καλύτερο παιδί, οπότε γράψε κι άλλα...αντέχουμε:)))))
    Φιλάρες πολλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρά μου αγαπημένη, το ξέρεις ότι δεν σε ξεχνάω, αλλά είμαι χαμένη στα δικά μου. Πέρασαν 4 χρόνια ε; Πρέπει να αρχίσω να γράφω πάλι, γιατί αρκετά έλειψα!

      Διαγραφή
  17. Τέλεια !!! Και εγώ το κάνω αυτό με το κλείδωμα και τον επανέλεγχο συνεχώς... Μια φορά μάλιστα έχω βρει τελικά το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο.. Ταυτίστηκα με πολλά κάποια που έγραψα μάλιστα μοιάζουν πολύ!! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα καλύτερα σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι στιγμής όποτε έχω γυρίσει πίσω, τελικά τα έχω κλείσει - κλειδώσει όλα, ευτυχώς! Δεν έχω προλάβει να δω ακόμα την δική σου ανάρτηση! Ελπίζω το ΣΚ να μπω να διαβάσω όσες έχω χάσει και να αφήσω και σχόλια!

      Διαγραφή
  18. Αυτό το "άντρας μου" κι εμένα πόσο μπλιαξ μου κάνει. Όσο για το θέμα του ντελίβερι, μα την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί. Εντάξει με βροχή δεν παρέγγελνα έτσι κι αλλιώς, αλλά μετά τις 11 το έχω κάνει -guilty. Έχεις δίκιο πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαριάννα μου, πώς να τον φωνάζω τελικά αυτόν τον άγιο άνθρωπο που υπομένει όλες τις τρέλες μου; Το "ο άντρας μου" δεν μου αρέσει, "ο καλός μου" αν και το χρησιμοποιώ μου φαίνεται γλυκανάλατο, "ο σύζυγος" μου φαίνεται ψυχρό, κάπως πρέπει να τον αποκαλώ! Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι, δεν μπορεί να είναι "ο παπίκος μου" ή ο "ζουζούνος μου" !

      Διαγραφή
  19. Καλά αυτό που ξανά μπαίνω στο σπίτι 2 και 3 φορές αφού έχω κλειδώσει για αν δω αν όλα είναι κλειστά το έχω σαν ιεροτελεστία!!!!
    Χάρηκα που ήρθα από δω και που σε γνώρισα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, καρυδότσουφλο, σε βρήκα και εσένα και σε διάβασα! Μα τι "κόλλημα" κι αυτό! Αφού κάποιες φορές θέλω να ξαναγυρίσω πίσω και λέω στον εαυτό μου "μην είσαι ηλίθια, αφού κλείδωσες, μην ξαναγυρίσεις, μην ξαναγυρίσεις" !!! Ψυχίατρο έχει η γειτονιά; Βοήθεια καλέ!

      Διαγραφή
  20. Δηλώνω κι εγώ αγεωγράφητη, ρακοσυλλέκτρια και δεν κατάφερα ποτέ να τελειωσω το Εγκλημα και τιμωρία!
    Χαρηκα πολύ και τη δική σου ανάρτηση Μαρία, και δηλωνω έτοιμη να σας ακολουθήσω!
    καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες "Μαμά σε κρίση"! Ουφ, αυτό με το "Εγκλημα και τιμωρία", το είπα και ξαλάφρωσα! Δεν μπορώ ρε παιδί μου την μιζέρια, αρκετή υπάρχει γύρω μας, όταν θα διαβάσω κάτι, θέλω να με ταξιδέψει, να με κάνει να νιώθω όπως όταν βλέπω τον ούρανό την στιγμή που ξημερώνει!

      Διαγραφή
  21. Μα συγνώμη από τον γλυκό καφέ στο σκέτο???Σου αρέσει να ζεις επικίνδυνα ε?
    Ειλικρινά χάρηκα που σε γνώρισα και κυρίως που αρέσει που βγάζεις την θλίψη ακόμη και από την τηλεόρασή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω, δεν ξέρω τι πετριά έφαγα ξαφνικά πριν από δύο μήνες (μην είναι η ζέστη; τα λόγια του παππά; Δεν ξέρω....) αλλά αποφάσισα να αλλάξω κάποια πράγματα στην διατροφή μου. Εκοψα τελείως τα αναψυκτικά, σχεδόν τελείως τα αλλαντικά (έφτιαξα δύο φορές πίτσα) και άρχισα να πίνω πολύ νερό (περίπου 3 λίτρα την ημέρα). Σιγά - σιγά άρχισα να αφαιρώ την ζάχαρη και από γλυκό τον έκανα μέτριο, μέτριο προς πικρό, μέτριο αλλά με ζαχαρίνη και μετά αποφάσισα ότι και η ζαχαρίνη μου κάνει κακό και θα τον πίνω σκέτο! Όσο για την τηλεόραση, δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Λες να σημαίνει αυτό; Πάντως δεν την αντέχω κλειστή και σκοτεινή! Θέλω την βαβούρα της κι ας παρακολουθώ ελάχιστα! Χαίρομαι πολύ που ήρθες!

      Διαγραφή
  22. Λοιπον,ολο αυτο στο οποιο πηρες μερος και νομιζες οτι πρεπει να γραψεις 60 πραγματα για εςενα,ηταν στην πραγματικοτητα ενα ψυχολογικο τεστ.Το νουμερο που ξεχασες,υποδηλωνει την ιδανικη ηλικια για να πραγματοποιησεις το ονειρο σου!🙂.Εσυ ξεχασες το 44, αρα ετοιμασου.Ερχεταιιιι!!!
    Antonia
    Topaiziko.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντώνια (σε διάβασα, βλέπεις;;;;) κατ' αρχήν το 44 δεν το ξέχασα, τα παρέλειψα επίτηδες χαχχαχα! Ακόμα κι έτσι όμως, εάν ισχύει αυτό με το νούμερο, είμαι 42 και κάτι, έχω ενάμιση χρόνο για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου! Γιούπι!

      Διαγραφή
  23. Τόσα λίγα;;; Ήθελα κι άλλα!
    Μαράκι γλυκό είσαι αξιολάτρευτη ακόμη και στις αναρτήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί μου, είσαι καλά; Θες κι άλλα; Μήπως έχεις πυρετό; χαχαχαχ Η αλήθεια είναι ότι είχα καμιά δεκαριά ακόμα, αλλά τα έσβησα, αφού το παιχνίδι λέει για 59+1 μόνο! Εχετε καταλάβει βέβαια και χωρίς να σας το πω, ότι ειμαι και πολυλογού, οπότε προσθέστε κι αυτό! Φιλιά!

      Διαγραφή
  24. Απολαυστική και χειμαρρώδης!!
    Χαίρομαι που σε γνώρισα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πόσο ωραίο είναι τελικά αυτό το παιχνιδάκι...Μαράκι χάρηκα που σε γνώρισα καλύτερα! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πω πω, αυτές οι αναρτήσεις σας με έχουν τρελάνει , διαβάζω ασταμάτητα από χτες και η δική σου ήταν τόσο απολαυστική, Μαρία! Δεν ξέρω νομίζω το έχω πει και για άλλες αλλά κάθε μία εξομολόγηση είναι τόσο μοναδική, δείχνει πόσο ιδιαίτερος είναι ο άνθρωπος πίσω από την οθόνη που δεν ξέρω, σχεδόν συγκινούμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε μάθαμε ακόμα καλύτερα μετά από αυτή την ανάρτηση.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Την είχα διαβάσει αυτή την σειρά αναρτήσεων και μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γιατί πέρα από την οθόνη γνώριζες και τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από κάθε τίτλο μπλογκ!!! Χαίρω πολύ λοιπόν Μαρία!!! Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και καλή χρονιά!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........