Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ε ναι λοιπόν! Είμαι κι εγώ μια unpaixtable !!!!

Ακούστε τώρα τι έγινε! Πριν καιρό, η αγαπημένη Άννα ή αλλιώς το Πλεκτοκόριτσο, μου έκανε την τιμή να …. με βραβεύσει!!!!

Και τι βραβείο ε; Αυτό της .... UNPAIXTABLE BLOGGER!!!!!



Ουάου! Ομολογώ ότι έναν τέτοιο ….. τιμητικό τίτλο δεν τον περίμενα!

Και τώρα που ξεσκόνισα καλά τη βιτρίνα μου και είμαι έτοιμη να το τοποθετήσω με δόξα και τιμή, πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα τα μαλλιά μου και φόρεσα τα καλά μου, ήρθε η ώρα να πάω στην …. τελετή απονομής, δηλαδή στην ανάρτηση παραλαβής βραβείου!!!!! (ψιτ κοπελιά, κατέβα από το καλάμι, θα ζαλιστείς).

Χμμμ…. γκουχ…. γκουχ…. την προσοχή σας παρακαλώ. Εσείς κύριε εκεί πίσω στην τελευταία σειρά, αν θέλετε σβήστε το τσιγάρο σας  και επιτέλους κλείστε το κινητό σας .... 
Ευχαριστώ.

Και τώρα που έχω την αμέριστη προσοχή σας, είμαι στην ευχάριστη θέση να απαντήσω στις ερωτήσεις σας (μόνο παρακαλώ ένας – ένας τις φωτογραφίες, όχι όλα τα φλας μαζί) και με τη σειρά μου να το παραδώσω στους επόμενους (γιατί εκτός από θεά, unpaixtable blogger και πολύ μετριόφρων ….. είμαι και μεγαλόκαρδη και μοιράζομαι τα πάντα με τους άλλους !!!)

Ερώτηση πρώτη:

1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
Είμαι η Μαρία (και σήμερα είμαι καλά, αφού είναι Παρασκευή και ο ήλιος λάμπει), μένω στην Αθήνα (αλλά θέλω να φύγω από αυτή), στο ζώδιο Ταύρος (ναι, ναι, πεισματάρα και ζηλιάρα και μου αρέσουν οι λιχουδιές) και το blog μου το φιλοξενεί ο Blogger (βοήθειά του).


Ερώτηση δεύτερη:

2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
Κοίτα να δεις που δεν έχω! Πρέπει να βρω ένα τώρα; Με άγχωσες καλέ! Ουφ καλά…. …. … (σκέφτομαι τώρα….) Να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, γιατί είναι μοναδική. Την ίδια στιγμή δεν θα την ξαναζήσεις ποτέ.

Ερώτηση τρίτη:

3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
Δεν είναι ακριβώς παιχνίδι… Θα ήταν ή το λεύκωμα που γράφαμε, ο «κτήτωρ» έκανε μια ερώτηση και όλοι οι άλλοι από κάτω απαντούσαμε ότι μας κατέβαινε, ή τα μηνύματα που αφήναμε σε αυτόν που καθόμασταν στο ίδιο θρανίο, όσοι πηγαίναμε σε σχολείο που είχε πρωινή – απογευματινή βάρδια.

Ερώτηση τέταρτη:

4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
Τι εννοείτε «όταν» γίνω διάσημη blogger; Δεν είμαι διάσημη; (το καλάμι που λέγαμε πιο πάνω δεν το πάρκαρα ακόμα….). Για να απαντήσω σοβαρά, δεν το έχω σκεφτεί. Δεν με απασχολεί να γίνω διάσημη.  Μου αρέσει που το blog μου είναι πιο «οικογενειακό» ας το πω έτσι. Καλοδεχούμενοι όλοι βέβαια, αλλά στο δικό μου blog δεν θα παίξουν ποτέ διαφημίσεις και δεν θα το δω ποτέ σαν «δουλειά». Είναι η παρέα μου, η χαλάρωσή μου, η ψιλοκουβέντα με τους φίλους και τους γείτονές μου.


Ερώτηση πέμπτη:

5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
Τώρα πρέπει να ψάξω; Δεν τα κοιτάζω τα στατιστικά καθόλου. Περίμενε, πάω να δω….Λοιπόν, αν δεν κάνω λάθος, είναι αυτή που είχα γράψει για ένα παραμύθι που είχα διαβάσει στα παιδιά το «Πετρόσουπα». http://megalono-megaloneis-megalonei.blogspot.gr/2013/03/blog-post_29.html. Καλέ, είναι υπέροχο παραμύθι, να το βρείτε και να το διαβάσετε!!!!


Ερώτηση έκτη:

6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;
Κανονικά θα απαντούσα καμία, γιατί τίποτα δεν σε υποχρεώνει να διαβάσεις ένα blog. Αν δεν σου αρέσει, απλά πας παρακάτω. Αλλά σκεπτόμενη ως μαμά (τι θέμα και αυτό όταν γίνεσαι μαμά, όλα περνάνε πια από το μαμαδο-φίλτρο), θα ήθελα να μην υπήρχαν τα blogs που αναφέρονται σε μαγεία, μαύρη μαγεία, διαόλους, τριβόλους κ.λπ.,  Δεν θα ήθελα να πέσουν πάνω σε ένα τέτοιο blog τα παιδιά μου !

Ερώτηση έβδομη:

7)Η έβδομη ερώτηση ανήκει πάντοτε σε αυτόν που παραλαμβάνει το βραβείο και συνεχίζει την αλυσίδα!

Η ερώτηση της Άννας είναι: "Ποιό όνειρό σου θέλεις να πραγματοποιήσεις οπωσδήποτε?" 

Να φύγω από την Αθήνα για πάντα και να ζήσω σε ένα σπίτι που από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου και της κουζίνας μου, θα βλέπω και θα ακούω την θάλασσα.

  
Η δική μου ερώτηση είναι:

Εάν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω,  πες ένα πράγμα που θα άλλαζες από αυτά που έχεις κάνει και θα άλλαζε την ζωή σου καθοριστικά.


Το βραβείο το παραδίδω (η επιλογή είναι τυχαία, απλά προσπάθησα να το δώσω σε κάποιον που δεν το έχει ξαναπάρει. Ελπίζω να έψαξα σωστά και να είναι η πρώτη φορά που γινόσαστε UNPAIXTABLE BLOGGERS !!!

Στην Έλενα από τις κερασόπιτες
Στην Ελπίδα από το two boys and hope
Στην Κατερίνα από το ελληνίδα μάνα
Στην mamma el
Στην Αντιγόνη από το inventive mommy


Οι κανόνες παραλαβής και .... απονομής του βραβείου είναι:
  • Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του!
  • Επ! μην βαριέσαι ! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ...
  • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους
  • Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
  • Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις!
  • Και μην ξεχνάς  κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award) Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες (link back).

Καλέ, τελείωσε;;;; Ουφφφ! Πάω να ειδοποιήσω τους επόμενους !!!

Και μην ξεχνάτε, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !






  

6 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβειάκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ για το βραβείο Μαράκι!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια. Και να μαs κανειs να γελαμε. Το εχουμε αναγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχα είσαι unpaictable!!!!!! Γέλασα πολύ με τις απαντήσεις σου. Κάνε λίγο το καλάμι σου πιό πέρα, δεν χωράει το δικό μου!!!!
    Καλό βράδυ Μαράκι και πάντα να χαμογελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς το ξέραμε ότι είσαι άπαιχτη αλλά τώρα είσαι και unpaixtable με βραβείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι απαντήσεις άπαιχτες όπως άπαιχτη είσαι και εσύ!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........