Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τι ακούνε τα αυτάκια μου !!!!

Να 'μαι κι εγωωωωωωωωωω!!!!!! Όχι, όχι, καθόλου δεν σας ξέχασα, απλά στο σπίτι ήμασταν (και ακόμα είμαστε δηλαδή....) λίγο "εκτελούνται εργασίαι" και "προσοχή χρώματα" και έτσι, εκτός του ότι δεν είχα internet, δεν είχα και καθόλου χρόνο. Για το γραφείο δεν το συζητώ, δεν υπήρχε περίπτωση, όχι ανάρτηση να ανεβάσω, ούτε τα e-mail μου να απαντήσω! Αλλά, τα της κοροϊδίας που λέγεται εργασία, θα σας τα πω άλλη φορά!

Τώρα θα σας κάνω να γελάσετε, ή έστω να χαμογελάσετε. Θα σας γράψω ατάκες των τέκνων μου. Κάποιες είναι λίγο πιο παλιές, κάποιες είναι φρέσκιες - φρέσκιες!!!!! Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και ..... διαβάστε:

Στο βιβλίο εργασιών της Γλώσσας της πρώτης δημοτικού, στο κάτω μέρος της δεξιάς σελίδας κάθε μαθήματος, έχει σχεδιασμένο ένα σαλιγκαράκι που σέρνει πίσω του, μια ετικέτα που έχει κάτι γραμμένο επάνω. Αυτό που γράφει η ετικέτα, πρέπει το πρωτάκι μας να το μαθαίνει ορθογραφία.
Διάλογος ανάμεσα στην Αθηνά και σε εμένα:

Εγώ: Αθηνά, διάβασες την ορθογραφία σου;
Αθηνά: Δεν είχαμε για σήμερα ορθογραφία...
Εγώ: Αφού το σαλιγκάρι λέει να μάθεις το "Ευχαριστώ, είσαι πολύ ευγενικός"...
Αθηνά: Καλά, κι εσύ ακούς τι σου λέει ένα χαζό σαλιγκάρι;;;;;;
---------------------------------------

Καθαρίσαμε το πατάρι και κατέβασα ένα βιβλίο Ιστορίας Τέχνης που είχα. Όπως το ξεφύλλισε ο Βαγγέλης, βρήκε μια σελίδα χαρτί που είχα σχεδιάσει κάτι και είδε την ημερομηνία: 15/6/1987 (να παραμείνει ασχολίαστο από τους κάτω των 35).

"Μαμά, ποιος το έχει σχεδιάσει αυτό;"
"Εγώ"
"Και τι είναι το 15/6/1987";
"Η ημερομηνία που το σχεδίασα"
"Πωωωωωωωωωωωωω είναι πολυυυυυυυυ παλιό...!!!" (Σαν την Ακρόπολη ένα πράγμα ένιωσα......)

----------------------------------------

Αθηνά: Μαμά, ξέρεις τι βρισιά είπε η Εβελίνα στο διάλειμμα; 
Εγώ: Δεν χρειάζεται να μου την πεις βρε Αθηνά.Απλά εσύ να μην βρίζεις, δεν είναι ωραίο να ακούς ένα κοριτσάκι να βρίζει!
Αθηνά: Θα σου πω την λέξη χωρίς το τελευταίο γράμμα εεεε;;;;
Εγώ:......
Αθηνά: Ψωνάρ___  !! (έφαγε το "α" από το "ψωνάρα" !!!!!!!!)

-----------------------------------------

Διαφωνούν ως προς το τι σημαίνει "μάγκας"

Βαγγέλης: Μάγκας είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα και προστατεύει τους αδύνατους και λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς να τον νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι.

Αθηνά: Μάγκας είναι αυτός που ντύνεται ωραία, έχει ωραία μαλλιά, φοράει ωραία κολώνια και φέρεται στους άλλους με πολύ σεβασμό !!! (Άντρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη !!!).

----------------------------------------

Αθηνά: Εγώ θέλω να γίνω μια μικρή FBI !!!!

------------------------------------------

Βαγγέλης: Μαμά, εγώ όταν ήμουν μικρός, νόμιζα πως οι μεγάλοι δεν φοβούνται τίποτα και δεν κάνουν ποτέ λάθος!!!!!!!!!! Αλλά τελικά κάνετε κι εσείς λάθη !!!  (Με αμφισβήτησε ή μου φάνηκε;;;; Στα 9 είπαμε πως είναι προεφηβεία ή όχι ακόμα;;;;)

----------------------------------------

Αθηνά: Μαμά, εγώ δεν θα κάνω ποτέ - ποτέ - ποτέ sex. Είναι ιιιιιιιιιουυυυυυυυ. (Γμτ, δεν το μαγνητοφώνησα να της το βάλω να το ακούσει μετά από 15 - 20 χρόνια !).

-----------------------------------

Είσαι πολύ καλή μαμά....... Ε δεν είσαι και σαν την Παναγία βέβαια, αλλά πάντως είσαι πολύ καλή. (Ε αφού με έβαλε αμέσως μετά την Παναγία και όχι μετά την Μήδεια, πάλι καλά. Είμαι σε καλό δρόμο....)

-------------------------------------

Χαίρομαι που θα είσαι η γιαγιά των παιδιών μου !!!! (Κι εγώ, αλλά για να κάνεις παιδιά, πρέπει να κάνεις sex μωρό μου. Κι εσύ είπες πως δεν θα κάνεις, ε;;;;;)

--------------------------------------
Αθηνά: Πόσων χρονών είσαι;
Εγώ: 39
Αθηνά: Α, μέχρι τα 100 έχεις καιρό..... (Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γιατί πιστεύει πως όλοι φτάνουμε μέχρι τα 100 και μετά μας πατάνε έναν διακόπτη και ... τέζα !!!!).


Αχ τι άλλο θα ακούσω !!!!!!!!








24 σχόλια:

  1. axaxaxaaaxaaxa
    εχω ψοφησει στο γελιο! η μια ατακα καλυτερη απο την αλλη! καλα αυτο με την χρονολογια και το σεξ απλα τελεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικα ενδιαφερον να βλεπειs την διαφορετικη αναλυση του ορου μαγκαs. Οσο για το σεξ σε 20 χρονια μπορει να εισαι γιαγια οχι να ρωταει για sex.χιχι.
    Αλλα μην ανησυχειs και τοτε θα εχειs πολλα χρονια ακομα για τα 100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα! Αυτό με την Παναγία και τα 100 χρόνια..τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ερμηνεία του μάγκα είναι όλα τα λεφτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα,χα,χα! Μου έφτιαξες την μέρα! Άπαιχτες οι ατάκες, αλλά και τα σχόλια της μάνας από κάτω, όλα τα λεφτά! Εμ, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με έκανες και γέλασα...
    Όσο για την ηλικία ένα πράμα λέω στους μεγάλους μου γιους όταν το θίγουν πως εγώ "δεν θα έχω ένα αιώνα διαφορά με τα παιδιά μου όπως εκείνοι.." και ο νοών νοείτο :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι μεγαλες αληθειες βγαινουν απο μικρα στοματακια!!!!
    ποσες φορες ειπα να γραφω τις ατακες του παιδιου μου για να τις διαβαζουμε αυριο μεθαυριο και να γελαμε.....αλλα ακομα δεν το'χω κανει!τι να πω, εμβροντητη η μανα Παναγια που ζουσε το '87(!), αλλα και'μεις λιωσαμε στο γελιο!οσο για την ερμηνεια του μαγκα....ε, δικιο εχουν και τα δυο!φιλια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απίθανες οι ατάκες!! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου. Την καλημέρα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα φίλη μου! Μόλις μου έφτιαξες τη μέρα!

    ΠΙ ΕΣ : Θεά η κόρη, ακόμη πιο θεϊκή η ερμηνεία του μάγκα! Πως δεν σου είπε ότι ο ιδανικός εκτός από όλα όσα είπα είναι και βαμπιρ? Γιατί σαν περιγραφή του Twilight μου έκανε ένα πράγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχα..έχω πέσει στο πάτωμα !!! Αυτό με το σεξ έπρεπε να το ηχογραφήσεις!! Αλλά μην αγχώνεσαι..μέχρι τα 100 θα έχεις κι άλλες ευκαιρίες!! πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου αρέσει που θεωρεί το ψωνάρα λέξη που δεν πρέπει να λέει. Έχει τρόπους το παιδί! Το άλλο με το τι είναι μάγκας, μου θύμισε το "ο άντρας που θα παντρευτώ" :) Να τα χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατουρήθηκα!!!!χαχαχα την πάπια Μαρία!!!!
    Βιβλίο πρέπει να γράψουμε όλες!!! Τι να πω....αυτό με το σαλιγκάρι και το sex...έγραψε η κόρη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχαχαχαααααααα !!! ΤΕΛΕΙΕΣ ατάκες !!! Να τα χαίρεσαι, Μαρία μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρία μου ευτυχώς έχεις άλλα 61 χρόνια να ακούς τα μαργαριτάρια των παιδιών σου,χιχι!!! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαχαχαχαχαχα!!! Τι πλάκα που έχουν βρε παιδί μου!!! :) Με έκανες και γέλασα πάρα πολύ, να σαι καλά!!! Είναι απίστευτη η μικρή!! Κι αφού σου αναγνώρισε ότι είσαι καλή μαμα,μέχρι τα 100, αν δεν ακούς το χαζό το σαλιγκάρι, θα γίνεις και σαν την Παναγία!! χαχαχαχα!!!! Φιλάκια και να τα χαίρεσαι τα καλούλια!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαράκι μου τι γλυκά, τρυφερά κι έξυπνα παιδιά έχεις.. πρέπει να τα γνωρίσουμε οπωσδήποτε! Ακου δεν είσαι και σαν την Παναγιά !!!! Πολλές αγκαλιές και φιλιά να τους δώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου Μαράκι μου, χαίρομαι που επέστρεψες!!! Πολύ μου άρεσε η μαγκοδιαφωνία! Είσαι πολύ καλή μαμά, και έχεις και την επιβεβαίωση από τώρα!!! Πολλά φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα!Τυχαία μόλις τώρα ανακάλυψα το blog σου και γέλασα πολύ με τις ατάκες της μικρής!!
    Αχ αυτά τα στοματάκια των παιδιών πετούν μαργαριτάρια
    (εργάζομαι σε παιδικό σταθμό, οπότε καταλαβαίνεις τι ακούω καθε μέρα)!!Χαχαχα!!
    Θα τα λέμε συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαχαχα να είσαι καλά Μαρία μου μ'έκανες και γέλασα!!
    Πραγματικά ήθελε μαγνητοφώνηση εκείνο το σημείο!!
    Τα παιδιά πλέον ακολουθούν το ρεύμα της εποχής και γίνονται ολοένα και πιο πονηρεμένα..Δεν είναι όπως είμασταν εμείς αθώα! (καλά όχι όλα!) :) Πολλά φιλάκια να τα χαίρεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σιγα που δεν θα έπαιρναν τα παιδιά σου το αστείρευτο και αβίαστο χιούμορ σου Μαράκι!!! Ο ενας καλύτερος απο την αλλη. Η δικια μου ουτε καν συζητηση για σεξ ακομα. Τη γλυτωσαμε προς το παρον ή να ανησυχω??? Το χαζο σαλιγκαρακι απιθανο. Τα λαθη, η γιαγια, ο μαγκας.
    Να εισαι καλα Μαρακουλινι. Γελασαμε σημερις:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απίστευτες ατάκες.......εμένα η μικρή μου όταν ήταν 4 έλεγε μάγκα όποιον έβλεπε να κυκλοφορεί χωρίς να φοράει κάτι από τη μέση και πάνω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

έλαααα, γράψε κάτιιιιιι κλικ κλικ κλικ κλικ ........